Keystone logo
© Eva Dang
UK Trading Academy

UK Trading Academy

UK Trading Academy

Представление

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е проста ... Да бъдем световен лидер в осигуряването на Forex образование, което прави нашите студенти печалби.

НАШИТЕ ВИЗИЯ

Да има всеобхватна структура за обучение, при която обучението е насочено по лазер, за да накара учениците да търгуват на пазарите. Имате почтеност и прозрачност във всички аспекти на нашата работа с отлична производителност. Да се ​​развиват непрекъснато качествени обучителни пакети в отговор на развиващите се пазарни условия и нуждите на студентите. Имате обслужване от световна класа във всяка от нашите области на компетентност с незабавен достъп чрез уеб-семинарите, електронната поща и Skype, за да дадете първокласна мрежа за поддръжка на клиенти за бързо взаимодействие и обратна връзка

БИТ ЗА НАС

UK Trading Academy е проектирана и се изпълнява с една цел и че е да бъде водеща компания обучение Форекс за хора от цял ​​свят и ще видите, че предоставяната услуга е на второ място. Повечето от това, което правим, са уникални в света на тренировъчното обучение и бих искал да се свържете с нас за допълнителна информация за това, как можете да се възползвате от услугите, които предлагаме.

Ние предлагаме много професионален и клиентски фокусирани услуги и имаме членове по целия свят. Ако имате някакви въпроси, моля, пуснете ни линия и ние ще организираме среща с лице в лице чрез Skype или webinar, за да можете да намерите всички подробности, които се нуждаете, за да вземете решение въз основа на факти, а не на фантастика.

Местоположения

  • London

    22 Upper Ground, South Bank, London. UK SE19PD, , London

Въпроси