Keystone logo
© BIMM University
Ulster University Online

Ulster University Online

Ulster University Online

Представление

Учете онлайн, когато и където искате с Ulster University.

Разгледайте нашата гама от 100% онлайн програми за дистанционно обучение и издигнете кариерата си на следващото ниво.

Ulster University има репутация на образование от световна класа, съоръжения и изключителни изследвания, както и в предоставянето на реални възможности за учене, които позволяват на студентите да развият умения, които ще добавят стойност към тях самите, техните общности и техните работни места. Нашите онлайн курсове за дистанционно обучение ще развият необходимите умения, за да изведете кариерата си на следващото ниво.

Ulster University е гражданският университет на Северна Ирландия и ние се ангажираме да предоставяме отлично преподаване и изследвания, които оказват положително влияние върху здравето на нашето общество и просперитета на нашата икономика.

Решения за глобалните предизвикателства

Ние се стремим да допринесем за решения на глобалните предизвикателства по теми за социално и бизнес обновяване, устойчивост, здрави общности и креативност и култура и да предоставим на нашите студенти способността да разбират и да се ангажират смислено в едно все по-глобализирано общество.

Учете навсякъде и по всяко време

С двадесет години опит в предоставянето на изключително онлайн преподаване, Ulster University предлага гъвкави курсове за дистанционно обучение, чрез които студентите могат да учат около ангажиментите си и да получат образование от световна класа, където и да се намират по света.

Обучение онлайн с Ълстър

С утвърдена репутация в предоставянето на онлайн курсове, Ulster University провежда курсове за дистанционно обучение повече от две десетилетия.

  • Нашите курсове за дистанционно обучение са 100% онлайн и се предоставят чрез комбинация от онлайн лекции, семинари и практически упражнения.
  • Нашите онлайн курсове се ръководят от висококвалифицирани академични екипи, съставени от признати академици с утвърдени изследователски пълномощия и опит в своите предметни области.
  • Нашите студенти с дистанционно обучение имат достъп до всички ресурси, от които се нуждаят, и могат да получат достъп до всички учебни материали, дискусионни табла и четива чрез 24/7 портала за онлайн обучение на Ulster.
  • Студентите също така ще получат студентска подкрепа по отношение на кариери, възможности за научни изследвания и всякакви притеснения, които могат да имат на всички етапи на програмата, от регистрацията до дипломирането.

Плюс това, с гъвкавостта като наш приоритет, студентите могат да балансират работата или житейските си ангажименти с обучението си. Учете където искате и когато искате с Ulster University.

Приемане

Как да кандидатствам

Етап 1:

Кандидатстването за този курс е бързо и лесно и може да започне, като се насочите към страницата на курса.

Стъпка 2:

Ще трябва да попълните формуляр, за да научите повече информация. Можете да изберете да говорите със съветник по записване или да кандидатствате директно.

Стъпка 3:

След това ще трябва да попълните нашия формуляр за кандидатстване.

Стъпка 4:

След това можете да започнете програмата си на съответната дата на прием.

Местоположения

  • Belfast

    Belfast, Великобритания

    Въпроси