Keystone logo
UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

UNICAF - Cours en français

Представление

Unicaf е водещата онлайн платформа, предлагаща достъпно и качествено висше образование на недостатъчно обслужвани пазари, работеща с уважавани университети във Великобритания, САЩ, Европа и Африка.

Unicaf работи в партньорство с университети в Обединеното кралство, САЩ, Европа и Африка, за да предоставя онлайн качествени висши образователни степени на студенти в Африка и по света. Настоящите партньори включват Ливърпулския университет Джон Мурс (Великобритания). University of Suffolk (UK), University of East London (UK), University of California Riverside Extension (US) и Unicaf University (Africa).

Намаляващата държавна подкрепа за университетите, тъй като регламентите за студентските визи се затягат, предлагат възможност за използване на нововъзникващите пазари чрез онлайн модели за доставка; Това е фактор, който университетите не могат да пренебрегнат. Чрез своя индивидуален модел на партньорство Unicaf се стреми да бъде катализатор за онлайн обучение в развиващите се пазари като Африка на юг от Сахара.

Развиващите се икономики не могат да се справят с нарастващия брой студенти, записани във висше образование и с високите разходи за изграждане на традиционни институции. Електронното обучение е най-доброто възможно решение, за да се гарантира, че достъпът до качествено висше образование не е ограничен от местоположението, таксите за обучение или липсата на достъп до академични ресурси.

С неотдавнашния напредък в технологиите, онлайн обучението може да бъде също толкова ефективно, колкото традиционното обучение в клас. Опитът на Unicaf в качеството на услугата и предоставянето на изключително онлайн изживяване за студенти направи всички партньорства на Unicaf много успешни от самото начало.

Местоположения

  • Larnaca

    Bureau administratif de Chypre Old International Airport, 7130, Larnaca

    Въпроси