Keystone logo
Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Universidad Ítaca

Представление

В Universidad Ítaca сме пионери в предлагането на дистанционно обучение в Мексико. Нашият университет ви предлага да завършите бакалавърска степен онлайн или лично, както и магистърска степен, за да използвате професионалните си умения и да се развивате бързо на работното място. Знаем колко важно е за вас да завършите образованието си, затова ви предлагаме следните предимства на достъпни цени:

 • Официална валидност
 • Консултиране във Виртуален кампус
 • RVOE
 • Стипендии за записване
 • Квалифицирани учители
 • Достъпни такси за обучение, включително степен

Кои сме ние

Университетът Итака е институция, основана през 1991 г. като пионер в степента на човешко развитие.

Винаги с желанието да се усъвършенства и достигне до повече хора днес, Universidad Ítaca има повече от 18 програми, бакалавърски и магистърски степени в различни области на обучение, като инженерство, когнитивно поведенческо, право, хуманитарни, точни науки и др.; в системата лице в лице и извън училище.

Мечтата на партньорите и основателите е да предоставят на учениците пространство и система, която позволява саморефлексия и осъзнатост да постигнат промяна в нагласите и да постигнат същества с по-възнаграждаващо отношение към живота. Превръщането им в мултипликатори и улесняващи личния, професионалния и икономическия растеж в техните семейства, общности и компании. Накратко, Итака е модел, който има за цел да бъде спусък на човешкия потенциал за постигане на лични, професионални и бизнес успехи.

мисия

Представете - от глобална гледна точка - андрагогично и хуманистично академично образование, подкрепено от научни и технологични усилия.

изглед

Да бъде Университет за високи постижения, който събира най -добрите учители и студенти, като ги популяризира като бъдещи професионалисти и лидери на страната, които насърчават по -добро ниво на личен и трудов живот.

Защо Итака

 • Той стимулира ученика, така че чрез креативност, изследване, ученически навици и критична преценка те развиват умения, компетенции и нагласи, които им позволяват да открият и укрепят своите възможности.
 • Той улеснява процеса на обучение и развитие на почтени хора, които поради отличната си професионална и културна подготовка на международно ниво и поради истинската си социална съвест са лидери на положителни действия, които насърчават автентичното развитие на човешкото същество и обществото.
 • Той осигурява пространство и система, които позволяват на саморефлексията и осъзнаването да постигнат промяна в нагласите, превръщайки ги в мултипликатори и улесняващи личностното израстване в техните семейства, общности и компании.
 • Той насърчава разбирането и уважението към всички хора с техните традиции, вярвания и обичаи.
 • Формирайте компетентни човешки същества, а не конкурентни хора.

Местоположения

 • Mexico City

  Centro Cultural Ítaca, S.C. Calle Morelos # 12 Col. Barrio del Niño Jesús, Alcaldía Tlalpan, 14080, Mexico City

Въпроси