Keystone logo
Universidad Austral

Universidad Austral

Universidad Austral

Представление

Кои сме ние

Ние сме университет

Като университетска институция ние предлагаме да служим на обществото чрез търсене на истината във всичките й измерения, чрез развитие и предаване на знания с универсална визия.

Тази широка перспектива на реалността ни подтиква да се отворим за другите и да насърчим интердисциплинарния дух, характерен за университетската работа, и работна среда, която благоприятства взаимовръзката между хората.

Ден след ден изграждаме общност, съставена от академици, професионалисти, студенти и възпитаници в рамките на интелектуална свобода, отговорност, културно многообразие и уважение към другия; където много хора, които мислят по различен начин, изпробват знанията си, за да генерират идеи, които имат потенциал да достигнат бързо до обществото.

В центъра на нашата университетска мисия е човекът като край на всички наши дейности по преподаване, изследване, трансфер, медицинска помощ и разширение на университета.

Нашата хуманистична визия ни кара да се съсредоточим върху обучението в добродетели с професионален и социален смисъл; добродетели като честност, приятелство, индустрия, усилия и постоянното желание за учене.

По този начин ние се стремим личният талант на членовете на нашата общност да бъде придружен от интелектуално, социално и обществено ръководство, за да предложи по-човешки принос, който трансформира обществото. Ние насърчаваме съвместната работа между университета и различните участници в обществото на местно и международно ниво, създавайки среда, която непрекъснато се учи и допринася.

145468_pexels-photo-3762800.jpeg

С християнска идентичност

Нашата християнска идентичност ни кани да се идентифицираме с любовта, която Исус ни учи в Евангелието, и със свободата, която Той самият ни е дал. От тази гледна точка ние търсим хармония между вярата и разума, отговаряйки на конкретните проблеми на света днес.

Ние разбираме достойнството на всеки човек според неговата трансцендентна съдба в живота. Поради тази причина ние предлагаме дейности за формиране на християни, които подхранват духовното измерение на хората, в климат на лична свобода и уважение към хора от различни религии. Ние насърчаваме способността да искаме прошка, когато правим грешки и да прощаваме на другите, знаейки как да разберем и да се поставим на мястото на другия. Ние се стремим да генерираме култура на среща, отваряйки се за проблемите и желанията на другите. Разсъждаваме заедно с тези, които мислят по различен начин, за да установим ползотворен диалог между всички нас.

Ние насърчаваме солидарността чрез доброволческа работа сред хората от нашата университетска общност, за да помагаме по специален начин на тези, които са в уязвима ситуация.

Ние насърчаваме правата на човека като живот, здраве, образование, семейство, социална справедливост, грижа за околната среда и търсене на общото благо, наред с други; винаги в приобщаваща среда, където идеалите на хората се зачитат.

Вдъхновена от Свети Хосемария

Свети Хосемария вдъхнови създаването на Universidad Austral . Той ни насърчи университетите да отговарят на нуждите на всички хора и да бъдат зона за обмен и разбирателство, която формира граждани, желаещи да изградят по-справедливо общество.

Със същия първоначален импулс днес Opus Dei помага на университета да включи християнски принципи в преподаването, в неговото съдържание и дори в начина на управление на университета.

Едно от основните послания, които Opus Dei популяризира, е да обогати смисъла на живота, като намира Бог в ежедневната работа и го поставя в услуга на другите.

145470_pexels-photo-5676744.jpeg
Ivan Samkov / pexels

Мисия и визия

мисия

Universidad Austral възнамерява да служи на обществото чрез търсене на истината, чрез развитие и предаване на знания, обучение в добродетелите и грижите на всеки човек според неговата трансцендентна съдба, упражнявайки интелектуално, професионално и социално лидерство. и публични.

изглед

Ние се стремим да станем еталони за научния, образователния и трансферния си принос в тези дисциплини с най-голямо въздействие върху развитието на хората, насърчавайки интердисциплинарността и широката привлекателност в обществото.

Класиране и акредитации

QS университетски класации

Universidad Austral е позициониран като първият аржентински университет за частен мениджмънт в Латинска Америка, който е третият университет в Аржентина и първият частен мениджмънт в класацията на QS за Латиноамерикански университет 2021. Освен това Universidad Austral е първият в областта на заетостта в QS World University Rankings.

 • # 1 в частното управление в Аржентина в Латинска Америка (QS Latin American University Rankings)
 • # 1 в Аржентина по пригодност за заетост (QS Graduate Employability Rankings)

145455_ranking-universidades-Universidad-Austral.png

IAE Business School

IAE Business School на Universidad Austral има тройната корона, израз, който се използва в областта на бизнес училищата, когато университет получава трите най-важни международни акредитации в образователното управление, като разграничението е, че само 0,5% от училища по света:

 • Асоциация за развитие на колежни бизнес училища (AACSB)
 • Асоциация на MBA (AMBA)
 • Европейска система за подобряване на качеството (EQUIS)

145460_ASCSB-Equis-AssociationofMBAs.png

В класацията IAE е позициониран сред най-добрите бизнес училища в Аржентина и Латинска Америка.

 • №1 в Аржентина: Financial Times (Executive Education); Америка Икономика (магистър); Отваряне
 • # 1 Частен мениджмънт в Аржентина Eduniversal Business School Ranking 2019
 • # 2 в Аржентина: QS Global MBA Rankings
 • # 7 в Латинска Америка: QS Global MBA Rankings

145458_IAEBusinessSchool.png

Факултет по бизнес науки (Агробизнес център)

Магистърът по агробизнес от Факултета по бизнес науки на Universidad Austral е на световния подиум на трите най-добри MBA в областта на агробизнеса в света и е най-добре позициониран в Латинска Америка. Класацията на Eduniversal е най-престижната в тази категория.

 • Eduniversal: # 2 в света MBA Agri-Business и # 1 в Латинска Америка.


145459_eduniversal.png

Юридическия факултет

Според последната актуализация на QS World University Rankings by Subject, Universidad Austral е класиран на 2-ро място в Аржентина и на 1-во място в частния мениджмънт в областта на правото.

145462_ranking-universidades-Universidad-Australbysubject.png

Университетска болница Austral

Universidad Austral болница Universidad Austral е първата болница в Аржентина и една от първите в света, получила най-високото сертифициране в категорията „Академична болница“ от Съвместната комисия на ООН. В допълнение, това е първата болница в Аржентина, която се прекредитира в Joint Commission International.

145465_jointcomissioninternational.png

América Economía: # 10 от единствената класация на болници и клиники в Латинска Америка.

145466_America.png

Най-добра международна болница в Аржентина през 2016 г., Международна комисия по здравеопазване.

145467_InternationalHealthcareComission.png

Местоположения

 • Pilar

  Mariano Acosta 1611 (B1629WWA) Derqui, Pilar, Provincia de Buenos Aires, , Pilar

  • Rosario

   Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

   • Rosario

    Paraguay 1950 (S2000FZF) Rosario, Santa Fe, , Rosario

    Въпроси