Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Universidade Metodista de Piracicaba (UNIMEP)

Представление

Кратка история на образователен институт в Piracicaba

Piracicaba образователен институт в Методистката църква (IEP) е предприятието поддържа Piracicabano колеж, Методистката университет Piracicaba и Piracicaba музикално училище "Маестро Ernst Mahle." Той е наследник на Piracicabano колеж, основана на 13 септември 1881 г., мисионерът Miss Марта Watts. От създаването, ЕПВ поддържа диференцирано образователен подход ръководи от търсенето на подобрение, предвид предизвикателствата, представени във всички етапи в развитието на страната.

В ранните години, той самият, посветен изключително на основно образование и средно образование, които, в допълнение към изпълнението на региона, привлича студенти от други държави, които са присъствали тук старата фитнеса и науката в мъжкия и женския пансион. През 1964 г., за да отговори на нуждите на местната общност и региона, Банката инсталирана първата висшето образование, с Факултета по икономика, счетоводство и бизнес администрация. Оттогава нови програми са се изпълняват до 10 октомври 1975 г., а след това на Федералния съвет на образованието признава Методистката университет Piracicaba. Това прави по Unimep първата методистка университета в Латинска Америка.

Оттогава институцията събира исторически моменти, които правят справки във висшето образование. Сред най-значимите е създаването на университетите: Taquaral открита през 1979 г.; Санта Барбара d'Oeste, създадена през 1980 г. и в кампуса Линс, построена през 1996 година. Освен това, през септември 1998 г., на ЕПВ включи също и Piracicaba музикално училище (EMP), основана през 1953 година. В чест на диригента и композитора Ernst Mahle, който от създаването заема позицията на артистичен директор, ЕСС е обявен за Piracicaba музикално училище Maestro Ernst Mahle (Empem). На изтъкнати лидери на ЕПВ, верен на идеалите на своя основател, отпечатани на институцията безопасна и Christian ориентация, въз основа на образователната ръководството на Методистката църква, която се превърна в Академичния политика. Документът урежда действията на университета. В този контекст, Банката, която започна да функционира само с един ученик в 19-ти век \, в момента има над 12 000 студенти, разпределени в няколко дисциплини, от детската градина до магистърски програми, които демонстрира интерес с образование на всички нива.

МИСИЯ Принос ефективно като институция Methodist, чрез образование, за производството и социализацията на знания, зачитане на културното и религиозното многообразие на човешкото същество и на околната среда, с оглед на развитието на справедливо и братско общество, участващи в изграждането на гражданство, колективно наследство, с позоваване на ценностите на християнската вяра и етика перспектива като публична отчетност, институционалната и личната.

VISION Чрез представим на справедлив и братско общество, подобряване в областта на институционалната дейност и нейните процеси, обикновено в насърчаването на образованието, екшън-качество, поддържане в съответствие с научна, технологична и професионална иновация, в по-широк диалог с всички общество, за да се отговори с алтернативи, законните човешки и социални потребности, които допринасят за развитието на общността, като например включване, правосъдие и справедливост, от гледна точка на Евангелската Christian.

ЦЕННОСТИ

Оценяване на живот

Ангажимент към достойнството на живота и правата на човека Социална отговорност с включване Устойчиво развитие и опазване на околната среда Физическо, умствено и духовно благополучие

Качество на образованието

Comprehensive обучение, съчетаващ технически и административен опит с иновационен капацитет, критично и участието и гражданство Неделимостта на преподаването, изследванията и удължаване Културен, научно и технологично развитие

Управление на процеси

Фокусирани върху хората С автономия Въз основа на политики С икономическата и финансова устойчивост Колегиален В непрекъсната оценка и усъвършенстване

Местоположения

  • Rod. do Açúcar, s/n - Taquaral, Piracicaba - SP, 13423-170, Brésil, , Campinas

Въпроси