Keystone logo
© BIMM University
University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Представление

Изградете умения в реалния свят, за да развиете кариерата си

Онлайн магистърските курсове на University of Bath ще ви осигурят строги интелектуални предизвикателства и опит в реалния свят, предоставяйки ви врата към новаторски изследвания и търсени кариери. Снабдени с увлекателно, предизвикателно съдържание, нашите онлайн магистърски курсове се фокусират върху областите на бизнеса, икономиката и най-съвременните дигитални умения, тъй като предоставяме търсените набори от умения и знания, които са от съществено значение за съвременната работна среда. Гласуван за 8-ми най-добър университет като цяло от Times и Sunday Times Good University Guide 2023 и класиран като топ 150 университет в QS World University Rankings 2024, Университетът на Бат има репутация за отлични научни постижения и преподаване, която привлича студенти по целия свят.

Нашите курсове се фокусират върху приложение в реалния свят, което ви позволява да приложите новите си знания незабавно в кариерата си, като ви дава инструментите да направите положителни промени в работата веднага щом започнете да учите. Нашите онлайн магистърски програми се фокусират върху областите на бизнеса, икономиката и най-съвременните дигитални умения, тъй като предоставяме търсените набори от умения и знания, които са от съществено значение за съвременната работна среда. Чрез нашите тесни връзки с индустрии и бъдещи работодатели - много от нашите преподаватели имат богат опит в индустрията - в Университета на Бат ние ще ви предоставим всички инструменти, от които се нуждаете, за да осигурите успех на работното място.

Открийте повече

Признати със своите преподавателски, научни изследвания и перспективи за дипломиране, онлайн магистърските курсове на Университета в Бат са предназначени специално за тези, които искат да разширят хоризонтите си, без да прекъсват текущите си ангажименти за работа или начин на живот. Гъвкавата виртуална среда за обучение ви предлага възможността да учите задочно онлайн, като същевременно продължавате да постигате кариерните си цели. Просто се нуждаете от устройство с достъп до интернет и ще можете да се свържете с нашия VLE, който е логичен и лесен за навигация. От първия ден на вашия курс ще имате достъп до обширната онлайн библиотека на университета и ще можете да използвате набор от иновативни онлайн инструменти, които да ви помогнат успешно да завършите обучението си. Вие също така ще бъдете част от глобална общност от експерти академици и състуденти. Това ще ви помогне да придобиете международна перспектива за избраната от вас област на обучение, като разширите перспективите си за кариера.

„Програмата ми донесе ползи по повече начини, отколкото можех да си представя, и наистина ми допринесе за осигуряването на двете ми предишни роли, и двете от които са ориентирани към данни. В допълнение към това, това ми позволи да процъфтя допълнително в професионалната си кариера.“ - Рос Грей, студент по онлайн магистърска степен по бизнес анализи

Приложна икономика (банкови и финансови пазари) онлайн MSc

От политическата несигурност до търсенето на финанси и набиране на персонал, икономиката е неразделна част от ежедневното вземане на решения. Онлайн магистърската програма по приложна икономика с банкиране и финансови пазари ви отвежда отвъд научните статии и в реалния свят, като ви дава прозрения, които можете да приложите в действие от първия ден. Университетът на Бат е първият университет в Обединеното кралство, който предлага онлайн магистърска степен по приложна икономика и като наблягаме на практиката пред теорията, ние предоставяме на професионалистите, които са притиснати от време, възможност да продължат перспективите си за кариера в икономиката, банкирането и финансите .

Онлайн магистърска степен по изкуствен интелект

Тази онлайн магистърска степен по изкуствен интелект е идеална, ако сте мотивирани от предизвикателствата и безкрайните възможности на напредъка на AI. Комбинирайки науката за данните и роботиката с по-техническите аспекти на програмирането и машинното обучение, нашият магистърски курс по изкуствен интелект предоставя уменията, от които се нуждаете, за да приложите AI на практика и да посрещнете нарастващото търсене на експерти в тази вълнуваща, фокусирана върху бъдещето и бързо развиваща се специализация .

Бизнес анализ онлайн MSc

Преодолявайки пропастта между науката за данни и управлението на бизнеса, онлайн магистърската програма по бизнес анализ ви предоставя необходимите технически умения и опит, за да изведете кариерата си на следващото ниво. Предоставено от акредитираното от EQUIS и AMBA училище по мениджмънт в Бат, вие ще придобиете стратегически умения, умения за решаване на проблеми и вземане на решения, които са жизненоважни в днешния бизнес свят, отваряйки кариерата ви към множество вълнуващи управленски и консултантски бизнес роли на анализатор. Освен това ще имате достъп до авангарден софтуер и аналитични инструменти чрез нашето партньорство с IBM.

Компютърни науки онлайн MSc

Присъединете се към една от най-бързо развиващите се индустрии в Обединеното кралство с онлайн магистърска степен по компютърни науки от Университета на Бат. Нашият курс, който е фокусиран върху промишлената употреба на компютри, ще ви даде подходящи дигитални умения и технически способности, които могат да доведат до набор от вълнуващи професионални възможности, дори ако нямате предишен опит в програмирането. Ще бъдете обучавани от вдъхновяващи изследователи, чиято работа е водеща в областта на изкуствения интелект, взаимодействието човек-компютър и киберсигурността. Поради това много от завършилите в кампуса са си осигурили позиции в огромни компании като Electronic Arts, Nokia и KPMG.

Управление на предприемачеството и иновации онлайн MSc

Комбинирайте собствения си стремеж и амбиция с академичните постижения и прозрения, предоставени от онлайн магистърската програма за управление на предприемачеството и иновации на Университета на Бат. Предоставен от акредитираното от EQUIS и ABMA Училище по мениджмънт в Бат, този онлайн курс за следдипломна квалификация предоставя вълнуващи нови гледни точки върху традиционните бизнес дисциплини, поставяйки началото на едно пътуване през целия живот. Независимо дали разширявате семеен бизнес, създавате ново предприятие или се стремите да окажете положително въздействие в рамките на вашата корпорация, нашето световно водещо училище ще ви помогне да го отведете там.

Инженерно бизнес управление онлайн MSc

Развийте задълбочено разбиране на концепциите за инженерство и технологично лидерство, като същевременно придобиете умения и разбиране за бизнеса, операциите и стратегията, за да ги прилагате в инженерен контекст. Проучванията ще включват бизнес анализ, разработване на продукти и управление на веригата за доставки. Курсът съчетава академичните постижения и индустриалните мрежи от Факултета по инженерство и дизайн и акредитираното от EQUIS и ABMA училище по мениджмънт.

Онлайн обучение, което е активно и ангажирано

Нашата гъвкава среда за виртуално обучение ви предлага възможността да учите задочно онлайн, като същевременно продължавате да постигате кариерните си цели. Нашата виртуална учебна среда е логична и лесна за навигация, като предлага достъп до всички подходящи материали за курса. Освен че разполагате с множество ресурси на една ръка разстояние, ще можете да разглеждате обширната онлайн библиотека на университета от първия ден на вашето обучение. Вие също така ще бъдете част от глобална общност от експерти академици и състуденти. Това ще ви помогне да придобиете международна перспектива за избраната от вас област на обучение, като разширите перспективите си за кариера.

„Най-добрата характеристика е свободата да учите в университет, който наистина се грижи за своите студенти, без да се налага да изкоренявате целия си живот, за да се възползвате от такъв полезен и интересен курс.“ - Джес Крийс, студент по компютърни науки онлайн магистър

Отидете по-нататък с университета в Бат

Местоположения

  • Bath

    Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Въпроси