University of Bath Online

University of Bath Online

University of Bath Online

Представление

Изградете умения в реалния свят, за да развиете кариерата си

Онлайн магистърските курсове на University of Bath ще ви дадат сериозно интелектуално предизвикателство и опит в реалния свят, предоставяйки ви врата към новаторски изследвания и търсени кариери. Снабдени с увлекателно, предизвикателно съдържание, нашите онлайн магистърски курсове ще ви осигурят необходимите инструменти за развитие на вашата кариера. Гласуван за Университет на годината 2023 и 8-ми най-добър университет като цяло от Times и Sunday Times Good University Guide 2023 и класиран като 7-ми най-добър университет в Обединеното кралство от Guardian University Guide 2023.

Нашите курсове се фокусират върху приложение в реалния свят, което ви дава възможност да приложите новите си знания незабавно в кариерата си, като ви дава инструментите да направите положителни промени в работата веднага щом започнете да учите. Нашите онлайн магистърски програми се фокусират върху областите на бизнеса, икономиката и най-съвременните дигитални умения, тъй като предоставяме търсените набори от умения и знания, които са от съществено значение за съвременната работна среда. Чрез нашите тесни връзки с индустрии и бъдещи работодатели - много от нашите преподаватели имат богат опит в индустрията - в Университета на Бат ние ще ви предоставим всички инструменти, от които се нуждаете, за да осигурите успех на работното място.

Открийте повече

Нашата гъвкава среда за виртуално обучение ви предлага възможността да учите задочно онлайн, като същевременно продължавате да постигате кариерните си цели. Нашата виртуална учебна среда е логична и лесна за навигация, като предлага достъп до всички подходящи материали за курса. Освен че разполагате с множество ресурси на една ръка разстояние, ще можете да разглеждате обширната онлайн библиотека на университета от първия ден на вашето обучение. Вие също така ще бъдете част от глобална общност от експерти академици и състуденти. Това ще ви помогне да придобиете международна перспектива за избраната от вас област на обучение, като разширите перспективите си за кариера. Създадени за любознателни умове и професионалисти, ориентирани към кариерата, нашите онлайн магистърски курсове са идеални за тези, които искат да разширят хоризонтите си, без да прекъсват текущите си ангажименти за работа или начин на живот.

Приложна икономика (банково дело и финансови пазари) онлайн MSc

От политическата несигурност до търсенето на финанси и набиране на персонал, икономиката е неразделна част от ежедневното вземане на решения. Онлайн магистърската програма по приложна икономика с банкиране и финансови пазари ви отвежда отвъд научните статии и в реалния свят, като ви дава прозрения, които можете да приложите в действие от първия ден. Университетът на Бат е първият университет в Обединеното кралство, който предлага онлайн магистърска степен по приложна икономика и като наблягаме на практиката пред теорията, ние предоставяме на притиснатите от време професионалисти възможност да продължат перспективите си за кариера в икономиката, банкирането и финансите.

Изкуствен интелект онлайн MSc

Тази онлайн магистърска степен по изкуствен интелект е идеална, ако сте мотивирани от предизвикателствата и безкрайните възможности на напредъка на AI. Той е предназначен да даде на професионалистите от компютърните науки – както и множество други дисциплини – възможността да се специализират в AI и да отговорят на нарастващото търсене на експерти в тази вълнуваща, фокусирана върху бъдещето и бързо развиваща се специалност.

Бизнес анализ онлайн MSc

Преодолявайки пропастта между науката за данни и управлението на бизнеса, онлайн магистърската програма по бизнес анализ ви предоставя необходимите технически умения и опит, за да изведете кариерата си на следващото ниво. Предоставено от акредитираното от EQUIS и AMBA училище по мениджмънт в Бат, вие ще придобиете стратегически умения, умения за решаване на проблеми и вземане на решения, които са жизненоважни в днешния бизнес свят, отваряйки кариерата ви към множество вълнуващи управленски и консултантски бизнес роли на анализатор. Освен това ще имате достъп до авангарден софтуер и аналитични инструменти чрез нашето партньорство с IBM.

Компютърни науки онлайн MSc

Присъединете се към една от най-бързо развиващите се индустрии в Обединеното кралство с онлайн магистърска степен по компютърни науки от Университета на Бат. Университетът на Бат признава значението на развитието на елитни професионалисти в областта на компютърните науки и този курс ви предлага шанса да надградите своето ноу-хау и да промените кариерата си, независимо дали искате да бъдете софтуерен разработчик или технически анализатор.

Управление на предприемачеството и иновации онлайн MSc

Комбинирайте собствения си стремеж и амбиция с академичните постижения и прозрения, предоставени от онлайн магистърската програма за управление на предприемачеството и иновации на Университета на Бат. Предоставен от акредитираното от EQUIS и ABMA Училище по мениджмънт в Бат, този онлайн курс за следдипломна квалификация предоставя вълнуващи нови перспективи върху традиционните бизнес дисциплини, поставяйки началото на пътуването на предприятието през целия живот. Независимо дали разширявате семеен бизнес, създавате ново предприятие или се стремите да окажете положително въздействие в рамките на вашата корпорация, нашето световно водещо училище ще ви помогне да го отведете там.

Инженерен бизнес мениджмънт онлайн MSc

Развийте задълбочено разбиране на концепциите за инженерство и технологично лидерство, като същевременно придобивате умения и разбиране за бизнеса, операциите и стратегията, за да ги прилагате в инженерен контекст. Проучванията ще включват бизнес анализ, разработване на продукти и управление на веригата за доставки. Курсът съчетава академичните постижения и индустриалните мрежи от Факултета по инженерство и дизайн и акредитираното от EQUIS и ABMA училище по мениджмънт.

Онлайн обучение, което е активно и ангажирано

Нашата гъвкава среда за виртуално обучение ви предлага възможността да учите задочно онлайн, като същевременно продължавате да постигате кариерните си цели. Нашата виртуална учебна среда е логична и лесна за навигация, като предлага достъп до всички подходящи материали за курса. Освен че разполагате с множество ресурси на една ръка разстояние, ще можете да разглеждате обширната онлайн библиотека на университета от първия ден на вашето обучение. Вие също така ще бъдете част от глобална общност от експерти академици и състуденти. Това ще ви помогне да придобиете международна перспектива за избраната от вас област на обучение, като разширите перспективите си за кариера.

Отидете по-далеч с университета в Бат

Местоположения

Местоположения
  • Claverton Down, BA2 7AY, Bath

Въпроси