University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

University of Birmingham Online

Представление

Предизвикателство за велики умове и оформяне на тяхното бъдеще

Станете лидер във вашата област със следдипломна степен от университета в Бирмингам . Една от най -добрите академични институции в Обединеното кралство, тя съчетава дълга история на строги академици и информирания опит на нашия факултет с иновативни образователни методи.

Гъвкавите онлайн курсове за обучение на Университета в Бирмингам ви свързват с международни преподаватели и връстници, така че придобивате важни умения за кариера и информирана глобална перспектива. Като член на Russell Group, Университетът в Бирмингам също обгражда студентите с най-добрите научни изследвания и професионални връзки както в частния, така и в публичния сектор.

Световна „топ 100“ институция (QS World University Rankings 2022) и член на Russell Group, Университетът в Бирмингам предизвиква и развива водещи умове повече от век. Тази традиция продължава и днес, заобикаляйки студентите с най-добрите научни изследвания и професионални връзки както в частния, така и в публичния сектор - без значение къде и как учите.

Имаме удоволствието да предложим следните 100% онлайн следдипломни степени:

Хванете бъдещето си с онлайн обучение, предназначено за съвременния следдипломен студент.

Открийте повече

Класации

Световна "топ 100" институция (QS World University Rankings 2022)

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • The University of Birmingham, Edgbaston

Въпроси