Keystone logo
University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL)

Представление

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) стреми да създаде както лидери, така и решения за стимулиране на устойчива икономика. CISL е решен да предизвика, информира и подкрепи лидерите в бизнеса и политиката да положат съществени усилия за глобална промяна. С фокус върху разработването на стратегии, които съвместяват рентабилността и устойчивостта, CISL се надява да изгради лидерския капацитет на хората, за да създаде бъдещето, което искаме, без да прави компромис с организационния успех.

Международната мрежа от възпитаници на CISL се състои от около 16 000 висши лидери и водещи специалисти, които представляват бизнеса, публичния сектор и гражданското общество в различни индустрии по целия свят. Членовете на тази мрежа имат възможност да обсъждат идеи и опит, да си сътрудничат и да влияят на промяната.

CISL си сътрудничи с доставчика на цифрово образование GetSmarter, за да създаде интерактивно и подкрепено учебно изживяване, което ви дава възможност да ръководите с въздействие в променящия се бизнес свят.

University of Cambridge Institute for Sustainability Leadership (CISL) сътрудничи с GetSmarter, марка 2U, Inc., за да предостави интерактивно и подкрепено учебно изживяване, снабдявайки ви да ръководите с въздействие в променящия се бизнес свят.

Местоположения

  • Cambridge

    Trumpington Street,1, CB2 1QA, Cambridge

    Въпроси