University of Central Lancashire

University of Central Lancashire

University of Central Lancashire

Представление

172814_button_read-more-about-uclan-online-on-their-website3.png

Вярваме, че заслужавате подходящата подкрепа, за да се възползвате от всякакви възможности, които ви се случат. Ето защо ние се ангажираме да създадем учебни програми, които можете да изучавате навсякъде и по всяко време. С гъвкавостта, предоставена от нашите онлайн, задочни курсове, можете да получите отлично образование, без да се налага да се премествате, да отделяте време от кариерата си или да жертвате лични ангажименти.

Кои сме ние

Класиран в топ пет на университетите в Обединеното кралство с най-голям брой стартиращи бизнеси за завършили студенти - Агенция за статистика на висшето образование, 2017-18 Топ 6,8% от университетите по света - Световна университетска класация, 2020-21 Награден със сребро за висококачествено обучение и изключителни образователни съоръжения - Teaching Excellence Framework (TEF) Класиран на първо място за пари, инвестирани в услуги за благосъстояние на учениците - Таблица за социална защита на учениците, 2020 г.

Курсове, създадени за вас

Вие обичате да популяризирате образованието си и ние искаме да направим това възможно най-лесно. Ето защо нашите курсове са на непълно работно време и онлайн - за да ви дадат гъвкавост да планирате обучението си за останалите ангажименти.

Получете достъп до вашите модули, задания и уеб семинари по всяко време благодарение на Canvas, нашата интуитивна онлайн платформа за обучение. Всичко, от което се нуждаете, е компютър или таблет, заедно с надеждна интернет връзка.

Освен това, за да имате по-голям контрол върху времето си, всички модули са проектирани да се изучават на седмични порции, с възможност да присъствате на уеб семинари на живо или да ги гледате по-късно. С този подход можете да планирате всяка седмица и да разработите стил на обучение, който работи най-добре за вас.

Вашата собствена виртуална класна стая

Помислете за Canvas като за център за всичко, свързано с вашата степен. Освен че държи всичките ви учебни материали на едно място, той ви свързва и с редица различни услуги, включително:

 • Отзиви от вашите преподаватели за задания
 • Нашият студентски съветник и IT екипи
 • Университетската библиотека
 • Онлайн форуми, за да се присъедините към групови дискусии с вашите връстници

Подкрепете докрай

В допълнение към нашите курсове, ръководени от преподаватели, ние сме посветени да ви предоставим добре закръглено студентско изживяване.

Ще имате на разположение членове на университета, които да ви водят с всичко - от подаване на молбата ви до подготовка за следващото ви интервю за работа.

Освен това, с възможността да се възползвате от нашите незадължителни събития и многобройни студентски услуги, времето ви в курса ще ви помогне да възпитате растежа си както като човек, така и като професионалист.

Наскоро въведохме специална тарифа за всички кандидати до нашата начална дата октомври 2021 г. – можете да спечелите своята магистърска/магистърска степен за £8120, с налични допълнителни планове за плащане.

Студентски живот

Въпреки че ще учиш дистанционно, няма да учиш сам. Ние ще ви подкрепяме през всеки етап от вашето пътуване.

Кого ще срещнете

 • Курсови съветници
 • Студентски съветници
 • Академичен екип
 • Екип на кариерата
 • Съученици
 • Абитуриентски

Допълнителна поддръжка

 • Събития на живо (физически и виртуални)
 • Консултации, психично здраве и благосъстояние
 • Библиотека и екипът за обучение на библиотеката


Приемане

Как да кандидатствам

 • Свържете се с нашите съветници по курсове
 • Проучете курса си
 • Вижте изискванията за влизане
 • Изпълнете изискванията за английски език
 • Съберете всички необходими документи
 • Напишете личното си изявление
 • Изпратете молбата си

Стипендии и финансиране

Кредити

Студенти от различни места могат да отговарят на условията за студентски заем. По-долу са дадени няколко примера.

Англия

Може да се класирате за заем за следдипломна квалификация.

Моля, посетете уебсайта GOV.UK - Master's Loan за повече информация.

Шотландия

Може да се класирате за заем за следдипломна квалификация на непълно работно време.

Моля, посетете уебсайта на Шотландската агенция за студентски награди за повече информация.

Уелс

Можете да се квалифицирате за магистърска степен по финанси.

Моля, посетете уебсайта на Student Finance Wales за повече информация.

Северна Ирландия

Може да се класирате за заем с такса за следдипломно обучение.

Моля, посетете Student Finance Northern Ireland за повече подробности.

САЩ

Може да можете да кандидатствате онлайн за частен студентски заем Sallie Mae. Моля, посетете уебсайта на Sallie Mae за повече информация.

Ако кандидатствате за заема, ще трябва да включите нашия федерален училищен код и нашия идентификационен номер на службата за следсредно образование (OPE ID). След това ще трябва да попълните формуляра за самосертифициране на кандидата за заем за частно образование и да ни изпратите имейл.

Съветваме ви да използвате оценката на сумата за плащане на студентски заем на Sallie Mae, за да изчислите опциите си за погасяване.

Моля, имайте предвид, че пристигането на чековете на Sallie Mae може да отнеме до шест седмици. За да сте сигурни, че няма да имате проблеми по време на процеса, свържете се с нашия екип от съветници по курсове. Ще се радвам да ви помогнем.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Fylde Road, PR1 2HE, Preston

Въпроси