Keystone logo
University of Eastern Finland Бакалавър по социални науки
University of Eastern Finland

Бакалавър по социални науки

Joensuu, Финландия

3 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Sep 2025

EUR 10 000 / per year *

Дистанционно обучение

* граждани извън ЕС/ЕИП

Представление

Подобрете разбирането си за бързо променящия се свят. Социалните учени изследват динамиката на промените в обществото и търсят отговори на въпроси като това какво създава благополучие или липсата му, какво причинява отчуждението, какво се случва в образованието и пазара на труда и каква е ролята на културата при оформянето на нашите взаимоотношения с взаимно.

Степента бакалавър по социални науки се състои от проучвания по социология и социална и обществена политика. Преподаването обхваща ключови социални научни теории и методи за събиране и анализиране на данни. Те се прилагат към ключови теми в социалните науки, като труд, образование, грижи, мултикултурализъм и информационни и комуникационни технологии и как те се свързват помежду си.

Тази програма се предлага от Департамента по социални науки в University of Eastern Finland . Персоналът на катедрата е експерти в своята област и с ентусиазъм приветства нови студенти от всякакъв произход в общността на социалните науки. Програмата е изцяло онлайн и не изисква лично участие в кампуса.

Защо да учиш при нас?

  • Това е единствената бакалавърска програма по социални науки във Финландия, която се преподава на английски език. Онлайн обучението също така позволява висока степен на гъвкавост.
  • Програмата предоставя инструменти за разбиране на обществото и неговите политически процеси. Развива критичното мислене в социалните науки.

Приемане

За училището

Въпроси