Keystone logo
University of Essex Online PG Cert Управление на бизнеса
University of Essex Online

PG Cert Управление на бизнеса

Online United Kingdom

8 Months

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4056

Дистанционно обучение

Представление

Искате ли да развиете вашето бизнес ноу-хау?Това 100% онлайн и на непълно работно време PG Cert Business Management ще ви предостави въведение в основните принципи и практики на съвременното управление.

Нашият 100% онлайн PG Cert Business Management ще развие разбирането ви за управленската практика, ще повиши осведомеността ви за текущите рамки, теории и инструменти и ще подобри способността ви да планирате и прилагате промени на работното място.

Този онлайн PG Cert е достъпен като самостоятелна квалификация, но можете също да го използвате, за да преминете към нашата магистърска степен по бизнес управление или бизнес с финанси Pathways .

Методи на обучение

Ние сме 100% доставчик на онлайн обучение, така че използваме най-съвременна среда за виртуално обучение (VLE), за да предоставим нашето обучение, ресурси и оценки.Нашата система проследява и управлява учебния процес в реално време и ви предоставя незабавен достъп до вашите учебни материали.VLE е достъпен 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и позволява както на студенти, така и на преподаватели да участват активно в разговори в реално време и въпроси и отговори на живо.

Ние вярваме, че извличате максимума от времето, прекарано в учене, когато сте информирани за представянето си, и ние постигаме това чрез:

  • оценявайки ви през модулите, вместо да чакате оценките в края на годината
  • показване на вашите оценки във вашата книга с оценки, която може да се види всеки път, когато влезете във виртуалната учебна среда (VLE)
  • бърз обрат на работата, оценена, за да се гарантира, че книгата ви с оценки е винаги актуална
  • гарантиране на редовен контакт с вашия екип за поддръжка на студенти

Методи за оценяване

Всички оценки се предоставят чрез нашата виртуална учебна среда (VLE).Няма изискване да пътувате до външни тестови центрове или да се явявате на изпити!Вместо това ще изпращате задачи чрез VLE, като писмени доклади, участие във форум за дискусии или отразяващи записи в дневника.

Ние също така имаме политика да гарантираме, че работата, изпратена от студентите, е автентична – използваме добре установена електронна система за мониторинг, за да проверяваме за плагиатство.

Защо Essex Online?

Учи онлайн.Завършил в кампуса.

Ще завършите своето обучение и оценяване 100% онлайн и вашата квалификация ще бъде присъдена от Университета на Есекс, университет, носител на награди с 50-годишно наследство в преподаването и научните постижения и един от 25-те най-добри университета в Обединеното кралство (Пълен Ръководство за университета 2022).След завършване на курса ви ще завършите със същия сертификат като студентите в кампуса – вашият начин на обучение се споменава само във вашата академична справка.

Опит с гарантирано качество

Рамката за високи постижения в преподаването на правителството на Обединеното кралство ни оцени със злато за осигуряване на постоянно отлично преподаване, учене и резултати за учениците (TEF 2018).Ние също така сме най-високо оцененият онлайн доставчик в Националното проучване на студентите (NSS 2020).

Ние заставаме зад академичното качество на нашите онлайн курсове и затова предлагаме гаранция за връщане на парите.Ако решите, че вашият курс не е за вас в рамките на 21 дни, ние ще ви върнем пълната сума.*

*В сила са Общите условия.За да научите повече, моля, свържете се с нашия екип за прием.

Академична и менторска подкрепа от световна класа

Нашите онлайн преподаватели са водещи авторитети и специалисти в съответните области.Те са запалени по това, което преподават, и съчетават знанията си от индустриалната практика с висококачествена академична доставка, предлагайки ви несравнимо учебно изживяване.

Имаме и специален екип от студентски съветници и съветници по умения за обучение, които ще ви подкрепят от първия ви ден до дипломирането.Те ще бъдат на разположение, за да ви помогнат и напътстват, докато напредвате в обучението си.Какъвто и да е въпросът или проблема, те ще работят с вас, за да намерят решение.

Кариерни възможности

Учебен план

Приемане

Такса за обучение по програмата

Стипендии и финансиране

За училището

Chat with students

Въпроси