Keystone logo
© BIMM University
University of Exeter Online

University of Exeter Online

University of Exeter Online

Представление

Онлайн обучение в университета в Ексетър

Като член на престижната група университети Russell, ние се ангажираме да поддържаме най-добрите изследвания, изключителен опит в преподаването и обучението и ненадминатите връзки с бизнеса и публичния сектор.

Всички наши студенти, както в кампуса, така и онлайн, се възползват от достъп до преподаватели, които са лидери в своите области и са страстни да представят най-новите си изследвания в класната стая. Те ще ви предизвикат да изследвате нови идеи, да задавате въпроси и да решавате проблеми. Изучавайки онлайн магистърски програми в Университета в Ексетър, вие ще откриете как да насочите собственото си обучение и да вземете активно участие в създаването на знания, като гарантирате, че се научите как да мислите, а не просто какво да мислите. Ще можете да си сътрудничите с учени и други студенти и да развиете разбирания, които оказват влияние както в професионалния, така и в личния ви живот.

Защо да учат онлайн?

Онлайн обучението предоставя гъвкав подход към следдипломното образование, което ви позволява да подобрите кариерата си, без да я прекъсвате. В свят, в който изглежда, че ставаме все по-заети и напредването в кариерата е само една от многото плочи, които въртим, онлайн проучването отговаря на призива на бизнес професионалисти като вас, които искат да повишат уменията си, без да правят пауза. Онлайн обучението предоставя изключителна гъвкавост, за да диктувате не само кога учите, но и какво учите, което означава, че можете да приспособите програмата си, за да отговори на вашите нужди.

Защо да учите онлайн при нас?

Нашите онлайн магистърски степени са с еднаква стойност с нашите квалификации в кампуса и са също толкова академични предизвикателства. Те предлагат гъвкавост на студенти с установена кариера, както и на предприемачи, които искат да подобрят своите лидерски умения, като същевременно разрастват бизнеса си.

Учете със собствено темпо

Разбираме, че жонглирането на лични и работни ангажименти с онлайн обучение може да бъде предизвикателство. Ето защо ние ви поставяме на шофьорското място; създавате график, който ви позволява да учите заедно с продължаването на постигането на професионалните си цели. За максимална гъвкавост предлагаме три начални дати през цялата година и опция за почивки, когато имате нужда, стига да завършите обучението си в рамките на пет години. Ние също така предлагаме възможност за придобиване на PGCert и PGDip квалификации, които след това могат да бъдат надградени до Masters, когато времето или финансовите ангажименти позволяват.

Подобрете кариерата си

Ученето при нас предлага не само изключителни възможности за кариерно развитие, но и възможност да се включите в световна партньорска и бизнес мрежа. Освен това, ученето във виртуална среда едновременно подобрява и демонстрира жизненоважни умения, които работодателите търсят на съвременното работно място, като умения за комуникация и управление на времето, способност за самомотивиране и насочване, както и лекота с нововъзникващите цифрови технологии.

Как работи преподаването и ученето онлайн?

Цялото ви обучение ще бъде достъпно онлайн в нашата всеобхватна учебна среда на Exeter (ELE), включително:

 • Учебни материали – като писмено, записано или анимирано съдържание
 • Тестове, за да проверите вашето учене и разбиране
 • Видео, подкасти, статии за четене
 • Достъп до електронни книги

Вашето обучение ще бъде разделено на седмичен график, за да можете да видите каква работа трябва да се стремите да свършите на седмична база. Изградихме време за подготовка и подаване на всички оценки, които имате, и след това време, за да получите обратна връзка за тях, преди да решите да се регистрирате и да платите за следващия си модул.

Характеристики на кампуса

Услуги за онлайн студенти

В Университета в Ексетър сме посветени да направим вашето онлайн обучение възможно най-гладко, така че да можете да постигнете пълния си потенциал. Ние напълно оценяваме и разбираме, че вашият ангажимент към образованието стои наред с работата, дома и други приоритети. Ето защо в Университета в Ексетър имаме редица услуги за поддръжка, които да ви помогнат през това вълнуващо пътуване.

Как ще ви подкрепим?

Академична подкрепа

Ще имате редовна подкрепа от вашия академичен преподавател под формата на насрочени онлайн срещи, както и всякаква ad hoc подкрепа, която може да ви е необходима, включително преминаване в университет, подготовка за оценки, отговаряне на обратна връзка или друг въпрос, който може да повлияе на вашето обучение. Вашият преподавател по модул ще бъде фокусиран върху това да ви подкрепи с всякакви въпроси или разяснения, които имате по модула, на който ви е преподавал, с изричната цел да помогне за реализирането на вашия академичен потенциал.

Услуги за подпомагане на образованието

Нашите съветници за образователна поддръжка са тук, за да отговорят на всички онези въпроси, които не са пряко свързани с преподаването ви. Нашите служители са квалифицирани да отговарят на вашите въпроси своевременно по теми, вариращи от крайни срокове за оценка, как да получите удължаване или как да подадете оценки. Ако не могат да отговорят на вашето запитване, те ще могат да ви насочат към някой, който може!

Дигитална библиотека

Всички библиотечни ресурси, от които се нуждаете, за да успеете в образованието си, могат да бъдат достъпни чрез нашата изцяло дигитална библиотека, достъпна от всяко място по всяко време. Гордеем се с това, че можем да предоставим високо персонализирана услуга за поддръжка на библиотеки, до която нашите онлайн студенти имат достъп чрез различни канали, включително 24/7 уеб чат, имейл и поддръжка 1:1 от библиотекари чрез Microsoft Teams. Ако дигиталната библиотека е нова за вас, имаме колекция от онлайн ръководства, които ще ви помогнат да използвате най-добре този ресурс за вашето обучение и изследвания.

Умения за учене

Може да мине известно време от последното ви академично писане или това може да е напълно ново умение за вас. Не се паникьосвайте! Можете да присъствате на онлайн семинар, да влезете във виртуално кафене за писане или да резервирате онлайн среща със съветник в учебната зона, който може да предложи съвети и подкрепа в редица области, свързани с обучението, включително:

 • Стратегии за четене и водене на бележки
 • Учене и управление на времето
 • Критичен анализ
 • Презентационни умения
 • Академично писане
 • Разбиране на обратната връзка
 • Стратегии за ревизия и изпит

Нашите онлайн ресурси, обхващащи тези и други области, също ще бъдат достъпни, когато започнете своето учебно пътуване с нас.

В допълнение към тези услуги, Университетът в Ексетър работи в партньорство с екипа на Studiosity, за да предложи онлайн поддръжка за обучение на студенти 24/7, 365 дни в годината. Достъп чрез ELE, това ви позволява да качвате сегменти от работа или чернови на задания до 5500 думи за бърза, но полезна обратна връзка относно правописа, граматиката, структурата, избора на език и препратките. Студентите могат да подават 10 заявления годишно, като се подновяват всеки септември.

Услуги за благополучие

В университета в Ексетър ние сме страстни да подкрепяме нашите студенти да имат добро физическо и психическо здраве, така че да могат да имат възможно най-доброто академично и студентско изживяване. Поддръжката на нашите услуги за благополучие се състои от три основни Pathways :

 • Психологически терапии Pathway
 • Душевно здраве Pathway
 • Достъпност Pathway

Ние се ангажираме да осигурим учебна среда, която дава на всички наши ученици подкрепата, от която се нуждаят, за да процъфтяват. Ние подкрепяме ученици с дълготрайни увреждания, включително хронични медицински състояния, физически и сензорни увреждания, разлики в ученето и тези със състояние от аутистичен спектър (ASC).

Благосъстояние

Разбираме, че понякога може да е трудно да се съчетае образованието заедно с други ангажименти, включително дом и работа. Ако вашето психическо или физическо здраве оказва влияние върху способността ви да учите или ученето ви създава здравословни проблеми, нашите опитни съветници по социални грижи в образованието са на разположение, за да разговарят и да ви подкрепят по поверителен и неосъждащ начин.

Възможност за заетост

Вашето образователно пътуване вероятно е било водено от вашата страст да насочите или напреднете в кариерата си в определена посока или от любовта ви към ученето. Така или иначе, ние сме тук, за да ви помогнем да намерите пътя, който се основава на вашата квалификация и професионален опит. Наред с развиването на умения за заетост чрез вашия курс, вие ще можете да получите достъп до редица ресурси, поддържани от напълно квалифицирани кариери и съветници за заетост, предоставящи достъп до:

 • Създаване на ефективни автобиографии, мотивационни писма и формуляри за кандидатстване
 • Свободни работни места, кариерни панаири, презентации на работодатели и възпитаници
 • Назначения за кариерно ориентиране и семинари за умения, които ще помогнат при планирането на кариерата, търсенето на работа и подготовката за процесите на подбор на работа

ИТ поддръжка

Когато учите при нас онлайн, ще имате достъп до същата ИТ поддръжка като нашите студенти в кампуса. Това включва:

 • имейл адрес на Университета в Ексетър
 • Облачно хранилище на OneDrive
 • експертно ИТ сервизно бюро за поддръжка на достъп и нулиране на парола

След като платите и се запишете за курс, ще създадете потребителско име и парола за личния си ИТ акаунт. Ще използвате това за достъп до вашия курс чрез ELE, както и до вашия имейл акаунт в университета, където ще бъдат изпращани всичките ви имейли, свързани с курса.

  Приемане

  Местоположения

  • Exeter

   Stocker Road, EX4 4PY, Exeter

   Въпроси