Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fairfax

University of Fairfax

University of Fairfax

Представление

University of Fairfax

University of Fairfax е акредитирана, онлайн дипломирана институция, създадена за справяне с нарастващия недостиг на квалифицирани професионалисти в киберсигурността в публичния и частния сектор.

Основните работодатели (включително Northrop Grumman, CSC, Lockheed Martin, Wells Fargo, CISCO, DHS, NSA, NRC и ветераните) наемат и популяризират нашите студенти и възпитаници. Работодателите признават, че University of Fairfax могат незабавно да прилагат това, което научават и да правят вноски на работното място, защото: (1) програмите ни за професионалисти, ориентирани към практикуващите киберсигурност, се преподават от експерти по киберсигурност и (2) всички курсове са съсредоточени върху киберсигурността и изискват завършване на "реалния свят" киберсигурност проекти.

Кои са нашите ученици?

Типичният студент University of Fairfax е киберсигурността или ИТ професионалистът, който иска да премине към киберсигурността или желае да напредне в киберсигурността, като постигне лидерство или експертен статут. Средната възраст на University of Fairfax е 46.

Защо ние?

Нашите ученици съобщават, че университетът е уникален и несравним. По-конкретно, те избраха University of Fairfax заради следното:

 • 100% фокус върху киберсигурността
 • Експертен преподавател по кибернетична сигурност
 • Строги, ориентирани към проекти, ориентирани към практикуващи учебни програми
 • Достъпно онлайн доставка на курсове
 • Успехите в кариерата на студентите и завършилите
 • Удовлетвореност от студенти и възпитаници

Акредитация и одобрения

University of Fairfax е акредитиран от Комисията за акредитация на дистанционното образование (DEAC), включена в списъка на американското министерство на образованието като национално признат акредитиращ орган, и е член на Съвета по акредитация на висшето образование (ПОС).

Допълнителните акредитации, одобрения и сертификати включват:

 • Акредитираща комисия на DEAC

University of Fairfax е акредитиран от Комисията за дистанционно обучение (DEAC). Акредитиращата комисия на DEAC е регистрирана от американското министерство на образованието като национално призната акредитираща агенция и е признат член на Съвета за акредитация на висшето образование (CHEA).
»Http://www.deac.org
»Https://www.chea.org

Адрес и телефон за DEAC:
1101 17-та улица NW, Suite 808, Вашингтон, DC 20036
P 202-234-5100 F 202-332-1386

Освен това University of Fairfax притежава държавни разрешения в няколко държави и като одобрена институция SARA (Споразумение за държавно разрешение за реципрочност) е в състояние да записва студенти от всички щати на САЩ освен Калифорния и Масачузетс, както и международни студенти.

 • Вирджиния

University of Fairfax е сертифициран от Държавния съвет за висше образование за Вирджиния в съответствие с разпоредбите на дял 23, глава 21.1 от Кодекса на Вирджиния. University of Fairfax е получил "Сертификат за функциониране на институция за следдипломно образование", който упълномощава University of Fairfax да предлага степени, курсове за кредитен курс или програми за обучение, водещи до степен или сертификат в Британската общност. »Http://www.schev.edu

 • Предимства на ветераните

Ветераните и отговарящите на условията лица, които отговарят на условията за получаване на образователни обезщетения по Закона за пост 911 / ГИ и други ГИ билета, могат да имат право на образователни придобивки, докато са включени в образователни програми, предлагани от University of Fairfax . UoF е горд участник в Програмата за жълти ленти. »Http://www.va.gov

eLearning в University of Fairfax

Осигурете си бъдеще и напреднете в кариерата си в киберсигурността, докато учите само онлайн в University of Fairfax . eLearning е удобно за професионалисти в областта на киберсигурността, които трябва да бъдат мобилни и отзивчиви в трудно и бързо развиващо се пространство.

Предимства за достъпност

Всички наши акредитирани, ориентирани към практикуващи специалисти програми за киберсигурност се доставят чрез достъпна, интерактивна онлайн платформа, която ви предоставя:

 • Удобство на 24/7 достъп до вашите курсове от всяко място
 • Гъвкавост за по-добра жонглиране на работата, семейството и образователните ангажименти
 • Възможност за индивидуална поддръжка
 • Способност да сътрудничим и да се ангажираме с преподаватели и колеги

Образователни ползи

Нашият експертен факултет и практикуващ ориентиран учебен план ще ви помогне да приложите това, което научавате веднага. Чрез строги, ангажиращи онлайн курсове за кибернетична сигурност ще:

 • Научете актуалните най-добри практики от водещи преподаватели
 • Споделяйте идеите си и си сътрудничите със съученици и преподаватели
 • Подобрете уменията си за критично мислене и решаване на проблеми
 • Подобрете комуникационните си умения
 • Изпълнете проекти в реалния свят, които важат за вашето работно място

Кариерни ползи

Чрез съвместните си, интерактивни програми за електронно обучение ще изградите професионалната си мрежа, докато завършите образованието си. Факултетът за практикуващи, който преподава курсовете ви, както и колегите в киберсигурността, с които сътрудничите онлайн, ще станат неразделна част от вашата професионална мрежа през вашата кариера като вас:

 • Увеличете видимостта си с връстници в полето
 • Приложете това, което научавате, и сте признати за вашите приноси
 • Мрежа с преподаватели и колеги
 • Намерете професионални възможности

Уникален подход за онлайн учене в училище

Използваме уникален подход към онлайн обучението - един, който съчетава два вида онлайн методи за доставка, за да осигури най-ефективното онлайн обучение за възрастни обучаеми. За да подобрим ученето, нашите онлайн програми включват възможности за синхронно и асинхронно взаимодействие в реално време.

Дискусии с резба

Асинхронното взаимодействие се осъществява чрез участие в ръководените от инструктор "дискутирани дискусии". Студентите участват по време, което най-добре отговаря на техните графици.

Онлайн чат стаи

Вашият инструктор държи "работно време" в определено време всяка седмица вечер. Тези сесии не са задължителни, но са налични, за да ви помогнат. Всеки чат се архивира автоматично и може да се гледа след висока скорост.

SyncSessions ™

Тези сесии се планират всяка седмица и осигуряват форум за съвместно обучение, като позволяват взаимодействие между факултета и студентите в реално време. Те се записват и архивират за студентска употреба.

Технологични изисквания

Студентите трябва да имат личен достъп до компютър с Windows с минимум 512 MB RAM, високоскоростна интернет връзка и подходящ офис пакет за поддръжка на текстообработка, разработване на презентации и електронни таблици. Освен това са необходими уеб камера и микрофон / слушалка.

Подкрепа за онлайн обучение

University of Fairfax онлайн степента на кибернетична сигурност, сертификационните и сертификационните програми ви осигуряват инструментите и подкрепата, от която се нуждаете, за да успеете, докато учите онлайн. Тази онлайн образователна платформа е удобна и лесна за навигация. За да се гарантира, че студентите имат продуктивен и полезен образователен опит, всички нови студенти участват в ориентация за това как да използват онлайн платформата.

В допълнение, много услуги за поддръжка подобряват вашето онлайн обучение, включително:

 • Мобилен достъп до курсове чрез технологии за смартфони, като Android, iPhone
 • Twitter се храни за своевременно известяване на важни срокове и съобщения
 • Бюро за помощ за техническа помощ на разположение 24 часа в денонощието
 • Електронни библиотечни ресурси, налични за провеждане на вторични изследвания 24/7
 • Онлайн библиотекар
 • Библиотечни уроци / Webinars за вторични изследвания

Местоположения

 • Roanoke

  Roanoke, Съединени Американски Щати

Въпроси