Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Florida Online

University of Florida Online

University of Florida Online

Представление

За нас

Добре дошли в University of Florida Health, най-изчерпателният академичен здравен център в Югоизток и част от един от Топ 10 на публичните изследователски университети в страната.

UF Health представлява ангажимент на повече от 26 500 служители да достигнат по-високо и по-далеч, както превръщайки научните открития в аванси в грижата за пациентите, така и прилагайки ги, за да помогнат на хората да се върнат към най-добрия възможен живот.

Относно UF Health

Ние сме уникални за нашата разнообразна плеяда от здравни колежи, центрове и институти и нашите болници, преподавателски практики и програми за грижа за пациентите.

Академичните здравни центрове правят открития, които водят до пробиви в грижите за пациентите. Нашите пациенти са в основата на всичко, което правим, тъй като се стремим към възможно най-добри клинични резултати, качество и безопасност сред академичните здравни центрове на национално ниво. Ние предлагаме състрадателни грижи с фокус върху резултатите от световна класа за всички, независимо колко прости или сложни са техните заболявания, и ние предлагаме надежда - и резултати - за тези, на които е казано другаде, че са изчерпали възможностите си.

Нашата мисия е да популяризираме здравето чрез изключителни и висококачествени грижи за пациентите; иновативно и строго образование в здравните професии и биомедицинските науки; и научни изследвания с голямо въздействие в целия спектър от основни, транслационни и клинични изследвания.

Кои сме ние

UF Health обхваща колежите по стоматология, медицина, медицински сестри, фармация, обществено здраве и здравни професии и ветеринарна медицина; семейството болници UF Health Shands; Медицински център UF Health Jacksonville; UF Health North; и академичен кампус в Джаксънвил, който е дом на UF College of Medicine - Jacksonville и включва програми за обучение, предлагани от колежите за медицински сестри и фармация. Той също така включва първични грижи и специални практики в Северна Централна и Североизточна Флорида, както и Югоизточна Джорджия.

UF и UF Health привличат квалифицирани здравни специалисти и персонал от цялата страна. Динамичната университетска среда насърчава растежа и развитието на бизнеса, кариерата и общността. Мрежата от болници и медицински практики на UF управлява над 3 милиона стационарни и амбулаторни посещения всяка година и обслужва пациенти от всички 67 окръга на Флорида, от цялата страна и от над 30 страни.

UF Health Shands, частната болнична система с нестопанска цел на UF Health, базирана в Гейнсвил, включва седем болници:

 • Болница UF Health Shands
 • UF Health Shands онкологична болница
 • Детска болница UF Health Shands
 • UF Health Heart & Vascular Hospital
 • UF Health Neuromedicine Hospital
 • UF Health Shands Rehab Hospital
 • Психиатрична болница UF Health Shands

Мисия, визия и ценности

Нашата мисия

 • Грижа за пациента
 • изследване
 • образование
 • Обществена служба

Нашата визия

Заедно се стремим да създадем неудържим импулс към целта за подобряване на здравето на индивида и общността чрез открития, клинична и транслационна наука и технологии, изключително образование и насочени към пациентите, иновативни, висококачествени здравни грижи.

Това е нашата визия, докато използваме Силата на Заедно.

Нашите ценности

UF Health ценности маховик В UF Health нашите основни институционални ценности са съсредоточени около нашия ангажимент към нашите пациенти и нашата роля в обслужването на нашите общности:

 • отговорност
 • разнообразие
 • превъзходство
 • Иновация
 • Интегритет
 • Съвместна дейност
 • Доверие

Нашата решителност ни кара. Ние решаваме проблеми, работим заедно, за да придвижим медицината напред. Нашите изследователи допринасят за незабавни или бъдещи пробиви, които се превръщат в практики, които помагат на хората да се върнат към живот, изпълнен с качество. Ние се стремим да увеличим максимално въздействието на държавното и федералното финансиране на програми за UF, които подобряват биомедицинската, клиничната и науката за населението; да си сътрудничат по интердисциплинарни възможности с партньори в UF; въвеждат научни открития и технологии в търговска употреба, за да подобрят здравето на пациентите.

Здравните лекари от Университета на Флорида, голямата мултиспециализирана преподавателска практика на UF College of Medicine, предлага достъп до над 1000 доставчици в над 100 специални области. Ние обучаваме възпитаници, които имат отлични резултати и са водещи в клиничните грижи, науката, преподаването и здравето на общността. Ние се стремим да бъдем национален модел за професионално медицинско образование и да подобрим предимството на следдипломното образование.

Всичко, което правим, се върти около подобряване на здравето и благосъстоянието на нашите пациенти, техните семейства и нашите общности.

Съвместна дейност

Гостоприемството и обслужването започват с начина, по който се подкрепяме и отнасяме един към друг. Взаимоотношенията ни с нашите съотборници и служители в други отдели задават тона на това как да се държим към нашите пациенти и посетители. Няма да можем да осигурим изключителни грижи за пациентите, ако не се подкрепяме взаимно като колеги от UF Health. Здравните грижи могат да бъдат среда с много висок стрес. Работата в сътрудничество с нашите колеги в подкрепяща екипна среда е от решаващо значение за способността ни да предоставяме безопасна, качествена грижа и внимателно обслужване. Всеки ден нашите индивидуални действия допринасят за морала, представянето и постиженията на нашия екип.

общуване

Комуникацията е начинът, по който обменяме информация и осъществяваме лична връзка, която води до отлична грижа за пациента и положително преживяване за всички в UF Health. Чрез комуникацията можем да бъдем най-добрите решаващи проблеми, като работим заедно за придвижване на медицината напред.

Професионализъм и отговорност

Като представители на UF Health, ние сме посланици на организация, която се застъпва за най-доброто лекарство, което може да предложи. Ние обслужваме пациенти, които идват в UF Health от целия Югоизток, страната и много страни. Целият им опит - услугите и гостоприемството, които предоставяме - трябва да съответстват на високото качество на медицинското обслужване, което получават.

Нашите пациенти идват при нас, защото се доверяват на нашите лекари, медицински сестри и клинични екипи, за да осигурят най-добрите, внимателни и състрадателни грижи на разположение.

Чрез нашите умения, знания, добри решения и вежливо поведение всеки от нас представлява нашата организация от световна класа. Възприятието на нашите клиенти за нас формира техния опит.

Класации

Гостоприемство и обслужване

Нашите пациенти са в основата на всичко, което правим в UF Health. Наш основен приоритет е да осигурим най-висококачествено здравеопазване и възможно най-доброто изживяване за всеки пациент, член на семейството и посетител, който минава през нашите врати.

Гостоприемството и обслужването са състояние на ума – подход, който се отразява във всички наши действия през целия ден. Започва с начина, по който се подкрепяме и се отнасяме един към друг като колеги и вътрешни клиенти. Нашите вътрешни взаимоотношения създават основата за това как обслужваме онези, които ни се доверяват с грижите си. Този вътрешен ангажимент се подчертава от нашето признание в класацията на Forbes за „Най-добрите работодатели в Америка“. UF Health се класира на 21-во място в Indeed.com Класация „Най-добрите места за работа“ за 2017 г. на американските болници или здравни системи. През 2018 г. UF Health бе обявено сред 100-те „Най-добри места за работа в здравеопазването“ от Becker's Healthcare. UF Health, включително UF Health Shands Hospital, беше една от четирите във Флорида, които бяха класирани в топ 25.

Нашият ангажимент да предоставяме възможно най-висококачествени и безопасни грижи за пациентите се отразява в нашите клинични резултати и националното признание, което постоянно печелим сред Топ 50 на най-добрите болници за възрастни и деца в страната, според US News & World Report. UF Health Shands Hospital има най-високо класираните програми от всички болници във Флорида. Гостоприемството и обслужването са отличителни белези на опита на нашите пациенти. Нашите ангажирани служители работят с вярата, че можем да окажем положително въздействие с всяко взаимодействие, за да създадем среда, в която хората се чувстват признати, разбрани, сигурни и ценени.

Местоположения

 • Gainesville

  University of Florida Gainesville, FL, 32611, Gainesville

Въпроси