University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

University of Glasgow Online

Представление

В Университета на Глазгоу мечтаем за по-добър свят и сме вдъхновени да помагаме на другите да го променят. Класиран на 11-то място като най-добър университет в Обединеното кралство от The Guardian University Guide 2023 и класиран на 76-то място в света от QS World Rankings 2024.

Нашите онлайн следдипломни програми ви дават възможност да постигнете амбициите си и да се присъедините към нашата променяща света общност. Присъединете се към институция, в която амбициозните хора се стремят да успеят. Изучете една от нашите онлайн програми и се подгответе да оставите своя отпечатък.

Ученето онлайн означава, че не е нужно да жертвате текущата си кариера, за да продължите нова. Ще имате достъп до нашите интерактивни ресурси от всяко място и по всяко време; това включва видеоклипове, интерактивни тестове и дискусии – ресурси, предназначени да ви помогнат да научите и да постигнете кариерните си цели. В университета в Глазгоу можете да развиете амбициите си, без да правите компромис с текущите си ангажименти.

Открийте повече


Онлайн магистърско образование

Нашата магистърска степен по онлайн образование е перфектна за учители, студенти с преддокторска степен или -EdD и професионалисти в областта на образованието, желаещи да продължат кариерата си около съществуващите си ангажименти. Нашият фокус върху изследванията и преподаването на високо ниво от експертен факултет ще гарантира, че сте в най-добра позиция да се потопите в областта на образованието, със специализации в образованието за възрастни, оценяване и педагогика и приобщаващо образование.

Онлайн магистър по маркетинг

За бъдещите търговци, които се стремят да докажат бъдещето на своите маркетингови умения в бизнеса, успехът се основава на способността да се използват най-новите базирани на данни, ориентирани към услугите и цифрови техники. Предоставено от нашето тройно акредитирано бизнес училище Адам Смит, онлайн магистърският маркетинг на университета в Глазгоу ви дава възможност да прилагате най-новите технологии към основите на маркетинга. Той изследва най-новите теми, от анализи до маркетинг на потребителското изживяване (UX), развитие на марката, управление на маркетинга и потребителско поведение.

В Глазгоу ние ви подкрепяме да постигнете амбициите си, да учите онлайн с нас и да започнете да променяте света днес.


Присъединете се към нас и оставете своя отпечатък

Препоръки на учениците

Класации

  • Онлайн магистърска степен по образование Класирана на 8-мо място в Обединеното кралство

Местоположения

  • Glasgow

    Glasgow, Великобритания

Въпроси