© ©University of Hull
University of Hull Online

University of Hull Online

University of Hull Online

Представление

172494_172346_button_read-more-about-hull-online-on-their-website.png

Търсите вдъхновение и предизвикателство, за да успеете в дипломата си? University of Hull Online е идеалният избор. Получавате превъзходството в преподаването и възможностите за подобряване на кариерата, с които сме известни. Плюс гъвкавостта на обучението онлайн.

С University of Hull Online получавате експертно обучение, възможности и вдъхновение, от които се нуждаете, за да успеете.

Съгласувайте обучението си с работа и други ангажименти, докато придобивате преносими умения и знания, които работодателите ценят.

Защо да се присъедините към нас?

Награден със сребро за отлични постижения в преподаването през 2018 г.*
* Награден със сребро в рамката за отлични постижения в преподаването, която признава отлични постижения в преподаването и ученето в университети и колежи в Обединеното кралство

Посочен в топ 50 на институциите в Обединеното кралство за изследователска мощ от Times Higher Education

95,9% от студентите работят или продължават да учат шест месеца след дипломирането си**
** Пребиваващи в Обединеното кралство на пълен работен ден напускащи първа степен; Проучване на дестинациите на напусналите висшето образование за учебната 2016/17 г., публикувано от Агенцията за статистика на висшето образование 2018 г.

Направете следващата стъпка в кариерата си

Търсите вдъхновение и предизвикателство, за да успеете в дипломата си? University of Hull Online е идеалният избор. Получавате превъзходството в преподаването и възможностите за подобряване на кариерата, с които сме известни. Плюс гъвкавостта на обучението онлайн.

Ето някои от причините да се присъедините към нас.

 • Вземете преднина в кариерата си . Всички наши курсове са проектирани с оглед на възможностите за заетост. По време на обучението си научавате подходящи и преносими умения, които работодателите ценят.
 • Направете CV-то си изпъкващо . Имаме близки отношения с индустрията, правителството и други партньори. Това ви дава възможност да получите достъп до ноу-хау от реалния свят, за да подобрите вашето CV.
 • Бъдете добре свързани . Нашите онлайн курсове ви свързват с глобална общност от студенти с подобно мислене. Можете да споделяте ценни знания и перспективи с връстниците си, докато учите.
 • Създайте приятели за цял живот . Връзките, които изграждате, докато учите при нас, не приключват, когато завършите курса си. С нас имате кариерно ориентиране през целия живот. И достъп до нашата глобална мрежа от възпитаници от 85 000 души.
 • Присъединете се към нашия списък с постижения, лидери, влиятели и експерти . Нашите възпитаници включват Том Уотсън, заместник-лидер на Лейбъристката партия; Джереми Дарок, главен изпълнителен директор на Sky UK; и Дам Елинор Кинг, съдия от Апелативния съд на Англия и Уелс.
 • Помогнете да промените света . В Университета на Хъл се ангажираме да ви предоставим експертното обучение и подкрепата, от която се нуждаете, за да помогнете за изграждането на един по-добър свят. Ето защо нашето мото е „Lampadas Ferens“ , преведено като „Носене на светлината на ученето“. Ела и се присъедини към нас!

Гъвкаво онлайн обучение

В University of Hull Online нашите експертни преподаватели ще ви насърчават да постигнете целите си.

Няма нужда да си почивате от работа или лични ангажименти, докато изучавате нашите задочни онлайн курсове.

Причини да учите онлайн с нас

 • Учете според собствените си условия . Имате лесен онлайн достъп до всичките си учебни материали от вашия настолен компютър или таблет, без допълнителни разходи.
 • Поддържайте баланса между работата и живота си . С управляеми седмични теми можете да планирате обучението си според работата и личните си ангажименти.
 • Бъдете част от глобална общност . Споделяйте знания и перспективи с колеги по целия свят и изграждайте глобални професионални мрежи.
 • Специализирана поддръжка . Имате достъп до специализиран студентски съветник, който да ви окаже подкрепа при обучението ви, когато имате нужда.

Как работи

 • Ангажирайте се, докато учите . Вашето обучение включва интерактивна комбинация от онлайн дискусионни табла, лекции по заявка и уебинари на живо.
 • Получете помощ от вашите преподаватели, когато имате нужда от нея . Чрез нашата онлайн платформа за обучение имате лесен достъп до поддръжка и обратна връзка от вашия преподавател.
 • Изпратете задачите си онлайн . Няма нужда да се притеснявате за пътни разходи, визи или отсъствие от работа. Всички задачи се изпращат и оценяват онлайн.
 • Започнете с основните хардуерни и софтуерни изисквания . Ние правим вашето онлайн обучение възможно най-безпроблемно.
 • Плащайте като отидете или плащайте предварително . Предлагаме гъвкави опции за плащане, за да можете да управлявате финансите си.

Мислите ли да спечелите своята следдипломна степен онлайн в Университета на Хъл?

Разберете какъв е животът като задочно дистанционно обучение по време на нашата Виртуална отворена вечер.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

 • Hull

  Hull, Великобритания

Въпроси