Keystone logo
© BIMM University
University of London

University of London

University of London

Представление

Ние сме един от най-големите и най-разнообразни университети в Обединеното кралство с над 120 000 студенти в Лондон и още 50 000, които учат в 180 страни, за степен на University of London .

University of London , датиращ от 1836 г., е третият най-стар университет в Англия. Това е федерация от 17 институции-членки и девет изследователски института, обслужващи 120 000 студенти в Лондон, както и глобална операция, обслужваща повече от 51 000 студенти в над 180 страни и 1,3 милиона обучаеми, записани в нейните MOOC чрез онлайн платформата Coursera. Това прави University of London „Най-голямата класна стая в света“.

Така че, независимо къде се намирате в света, можете да получите международно призната степен от University of London , или в университета, или чрез гъвкаво и дистанционно обучение. Университетът предлага повече от 100 градуса, дипломи, сертификати и кратки модули в целия свят както на бакалавърско, така и на следдипломно ниво и е в състояние да поддържа всички ваши изисквания за обучение.

121408_pexels-photo-1153213.jpeg
rawpixel.com / pexels

Народният университет

University of London е създаден с Кралска харта през 1836 г. за обществена полза и е признат в световен мащаб. През дългата си история университетът предлага достъп до широк спектър от академични възможности. Като световен лидер във висшето образование, Университетът е създал промени в сектора. Ние бяхме първият университет, приел студенти, независимо от техния пол, раса или религия, първият, който прие жените в специалности и през 1865 г., първият, който даде възможност на студентите да учат, където и да са, осигурявайки достъп до висше образование в земно кълбо. За почти 200 години подобрихме живота на милиони хора по света чрез нашия уникален подход към образованието, подтиквайки Чарлз Дикенс да ни нарече „Народен университет“.

Световна класа; В световен мащаб

Независимо дали искате да се присъедините към нашата жизненоважна академична общност в сърцето на Лондон или Париж, да се обучавате самостоятелно или с подкрепата на Признат учебен център, вие ще станете студент University of London университет и ще се присъедините към световната класа.

Учете в University of London

Ние сме федерация от 17 независими институции членки с изключителна глобална репутация, вариращи от по-големи университети като UCL или King's College London до по-малки специализирани институции като Кралската академия за музика или Института за изкуство Courtauld.

Има и изследователски институти, обединени чрез Училището за напреднали изследвания, предлагащи следдипломно обучение и изследвания в областта на хуманитарните науки, както и Института University of London университет в Париж и нашите гъвкави програми за дистанционно обучение.

Студентите на институциите членки са също University of London университет, което им дава достъп до широката ни гама от услуги в централен Лондон. Академичното качество на вашата квалификация е от най-високия стандарт, където и да учите.

Студентски услуги

Освен че предлагаме образование от световна класа, ние предлагаме и редица други услуги, включително кариерни съвети и достъп до Студентски център и престижната библиотека на Сенатския дом. Университетът също така управлява редица висококачествени студентски квартири в централен Лондон, където студентите могат да се смесват с други хора от различни институции членки.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • London

    Malet Street, , London

    Въпроси