Keystone logo
© BIMM University
University of London - LSE

University of London - LSE

University of London - LSE

Представление

139710_button2.png

Открийте онлайн опит за обучение, който ви поставя на първо място, независимо къде живеете. Онлайн бакалавърските програми по икономика, мениджмънт, финанси и социални науки са сътрудничество между два световно признати университета: Лондонския университет и Лондонското училище за икономика и политически науки (LSE).

Онлайн бакалавърски програми

Проектиран за вас, режисиран от LSE

Всяка програма - преподава се изцяло онлайн - интегрира академична теория и практически знания. Независимо дали се интересувате от по-нататъшно обучение или напредък в кариерата си, ще научите как да направите разлика в областите, които движат света напред.

 • Онлайн бакалавърски бизнес и мениджмънт: Култивирайте способностите си за решаване на проблеми и се научете как да подхождате с критично, стратегическо око към сложни, развиващи се международни проблеми на бизнеса и управлението.
 • Онлайн бакалавърска икономика и управление: Прилагайте икономически принципи, рамки и методологии към управленската практика и изграждайте жизненоважни аналитични, количествени и комуникационни умения.
 • Онлайн бакалавърска икономика: усъвършенствайте своите количествени и логически умения за разсъждение и разберете разнообразните икономически сили, които движат човешкото поведение, глобалните икономики и разпределението на ресурсите.
 • Онлайн BSc Data Science и Business Analytics: Използвайте данни, за да анализирате и решавате реални проблеми и да развиете разбирането си за основните технически предмети като статистика, математика и компютърни науки.

Онлайн обучение с човешко докосване

Споделяйте знания, изграждайте умения и поддържайте връзка от всяка точка на света.

Посещавайте сесии на Zoom на живо с ангажиращи фасилитатори на обучение и състуденти.

Достъп до онлайн кампуса отвсякъде чрез мобилни устройства, таблети или настолни устройства.

Получавайте персонализирана поддръжка на всеки етап, от приема до дипломирането.

Академични постижения, несравним достъп

Лондонският университет, основан през 1836 г., е първият университет, който приема студенти независимо от техния пол, раса или религия; първите, които приемат жени в дипломни програми; и първият, който дава възможност на студентите да учат, където и да се намират, осигурявайки достъп до висше образование по целия свят. Днес в Лондонския университет живеят над 50 000 учащи от разстояние, изучаващи над 200 квалификации в повече от 190 страни.

LSE е водещ световен университет по социални науки, който използва интердисциплинарен подход към обучението. Студентите от LSE развиват цялостно разбиране за „причините за нещата“, предизвикват конвенционалните начини на мислене и се справят с най-сложните проблеми на обществото. Възпитаниците на LSE и академичните среди правят трансформативен принос в различни области и сектори, от академичните среди до политиката. Тази глобална общност включва 37 бивши или настоящи министър-председатели, президенти и премиери; 18 носители на Нобелова награда; и седем носители на наградата Пулицър.

Местоположения

 • Holborn

  Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

  • London

   London, Великобритания

   Въпроси