Keystone logo
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences Онлайн сертификат за висше образование по финансов мениджмънт в здравеопазването
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Онлайн сертификат за висше образование по финансов мениджмънт в здравеопазването

Online

32 Weeks

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

01 Aug 2024

Aug 2024

USD 791 / per credit

Дистанционно обучение

Представление

Онлайн сертификатът за висше образование по финансов мениджмънт в здравеопазването е предназначен за лица, които работят или искат да заемат позиции във финансовата сфера на здравния сектор, като разширят финансовия и административния си опит, което ще ги подготви по-добре за кариерно израстване на ръководно ниво.

В резултат на завършването на този сертификат студентите ще получат солидна основа в области като болнични финанси, бюджетиране, управление на бюджета, вземане на финансови решения и други, свързани с болниците, застраховането и общите условия на здравеопазването. Тези умения могат да се разширяват и да се прилагат на работни места в институциите - от малки и частни практики до по-големи здравни мрежи. Студентите ще бъдат по-добре подготвени за ръководни и административни длъжности в своите организации.

Освен това всички студенти ще получат консултации, наставничество и кариерно ориентиране от преподаватели по здравен мениджмънт, които също са сертифицирани ръководители на здравни заведения. Нашите курсове следват модела за компетентност на Националния център за ръководители в здравеопазването.

Студентите могат също така да използват кредитите, спечелени от този сертификат, за програмата CAHME на UofL, която е акредитирана и е с национален ранг MS in Health Administration (MSHA).

Акценти

  • Натрупайте необходимия финансов опит, без да се ангажирате с времето на редовна магистърска програма.
  • Научете как болниците, застрахователите и други здравни организации финансират работата, която пряко засяга живота и благосъстоянието на пациентите.
  • Използвайте финансовия си опит в една постоянно развиваща се индустрия, както в страната, така и в чужбина.
  • Завършете сертификата си от уюта на дома си с асинхронни курсове, които са проектирани да бъдат завършени по ваше време и график.
  • Насладете се на курсове, водени от сертифицирани ръководители на здравни заведения, специалисти по здравно осигуряване и финанси.
  • Фокус върху съвременното финансиране на здравеопазването и алтернативните модели на плащане.
  • Изучавайте учебна програма, пригодена за настоящи специалисти в областта на здравеопазването, за да разберете по-добре процесите на финансово управление в здравеопазването и счетоводните функции при бюджетирането, вземането на решения по бизнес казуси и стратегическото планиране.

Приемане

Учебен план

Резултат от програмата

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси