Keystone logo
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences Сертификат за висше образование по качество на здравеопазването и управление на проекти (онлайн)
University of Louisville - School of Public Health and Information Sciences

Сертификат за висше образование по качество на здравеопазването и управление на проекти (онлайн)

Online

8 Weeks

Английски език

Редовно обучение

15 Nov 2024

Jan 2025

USD 830 / per credit

Дистанционно обучение

Представление

100% онлайн сертификатът на UofL за висше образование по управление на качеството и проектите в здравеопазването има за цел да предостави на студентите знанията и уменията, необходими за постигане на отлични резултати в динамичната и развиваща се област на стратегическото управление на здравеопазването, както в малки, така и в големи мащаби.

Предлаганият от Училището по обществено здраве на UofL & информационни науки (SPHIS) сертификат за управление на качеството и проектите в здравеопазването ще ви помогне да усвоите основните умения, необходими за постигане на отлични резултати в динамичната здравна индустрия. Чрез експертно разработена учебна програма ще се подготвите за ръководни функции в здравната организация, като придобиете по-добро разбиране за формулирането, прилагането и оценката на организационната стратегия в здравната среда.

Акценти

  • Подгответе се за управленски, лидерски и други роли в системата на здравеопазването или в доставчик на здравни услуги.
  • Да придобие по-добро разбиране за формулирането, прилагането и оценката на организационната стратегия в сферата на здравеопазването.
  • Разширете познанията си за ключови концепции и въпроси, свързани с приемането и използването на информационни системи за управление на здравето на населението.
  • Възползвайте се от гъвкавостта и удобството на 100% онлайн класове и 24/7 достъп до учебни инструменти.
  • Учете се от опитни преподаватели и специалисти в областта на здравеопазването от UofL SPHIS, както и от експерти по управление на проекти, които внасят реални идеи в класната стая.

Приемане

Учебен план

Такса за обучение по програмата

За училището

Въпроси