University of Montana Online

University of Montana Online

University of Montana Online

Представление

Мислете критично. Живейте етично. Изследвайте творчески. Общувайте ефективно. Това са идеалите, към които се стремят нашите студенти, преподаватели, изследователи и служители. Поставихме висока граница за академични изследвания, творчески постижения и научни изследвания в нашите онлайн програми и програми в университета. Това е от полза не само за нашите ученици, но и за техните общности и за света като цяло.

В университета в Монтана ние трансформираме живота, като предоставяме висококачествено, достъпно образование - независимо дали студентите учат онлайн или в университета. Известни сме с генерирането на изследвания и творчески стипендии от световна класа на изключително място. По време на нашите програми за обучение, ние помагаме да се оформят граждани на света, които са креативни и пъргави учещи.

Като завършил, вие можете да разширите границите на знанията, докато споделяте своя опит, докато изграждате и поддържате различни общности.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Campus Drive,32, 59812, Missoula

Въпроси