Keystone logo
University of Oxford

University of Oxford

University of Oxford

Представление

University of Oxford е основан през 1096 г. и е един от водещите университети в света.

Езиковият център е домът на University of Oxford за всички студенти, академични и професионални служители, които искат да подобрят езиковите си умения.

Нашите академични курсове по английски език помагат на чуждестранните студенти да подобрят своите академични писмени и устни комуникации - изграждане на умения и повишаване на доверието. Те се преподават от специалисти по Академичен английски и са предназначени да отговорят на нуждите на студентите и персонала в University of Oxford .

Нашата езикова библиотека разполага с мултимедийни материали за академично обучение по английски език и тестване.

Удобно разположен в централната част на Оксфорд, нашата посветена сграда е убежище за всички в университета, които искат да се присъединят към нашата общност от любители на езици, като ви дават възможност да споделите вашите езикови умения и да се подготвите за изучаване на английски език.

Независимо дали искате да подобрите уменията си за общуване, да усъвършенствате академичното си писане, да изградите доверие с английския език, да общувате по-лесно с хората, да подобрите перспективите си за кариера или просто да научите нещо ново, езиковият център на University of Oxford предлага централен център за всички ,

Вие сте добре дошли да се присъедините към нас.

Местоположения

  • Oxford

    Woodstock Road,12, OX2 6HT, Oxford

Въпроси