University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

University of Pittsburgh Online

Представление

Мисията на Pitt Online, подразделение на Университетския център за преподаване и обучение, е да предложи на завършили професионални програми, съизмерими с тези, предлагани на студентите в кампуса в Питсбърг по отношение на качество, преподаватели и ниво на услугите за подкрепа. Факултетът, избран за Pitt Online, преподава курсове както в университета, така и извън него и осигурява еднакъв ангажимент за качество, строгост и спазване на най-високите професионални стандарти.

Чрез Pitt Online същите висококачествени програми, предлагани в традиционните класни условия, вече са достъпни за квалифицирани кандидати, независимо от тяхното географско местоположение. Услугите за поддръжка също са създадени, за да предоставят на студентите на Pitt Online превъзходна среда за обучение чрез виртуален достъп до многобройните ресурси на университета, включително цифрови библиотеки, академични консултации и учебни материали.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Pittsburgh

    Fifth Avenue,4200, 15260, Pittsburgh

    Въпроси