Keystone logo
© ©University of Portsmouth
University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

University of Portsmouth Online

Представление

172495_172345_button_read-more-about-portsmouth-online-on-their-website.png

Защо да се присъедините към нас?

Портсмут е град, който е отворен за света. Нашият университет е същият. Нашите курсове на непълно работно време, онлайн курсове означават, че можете да се обучавате от всяка точка на света, когато ви е удобно. При нас ще придобиете знания и умения, за да увеличите перспективите си за кариера и да развиете глобална мрежа по пътя. Присъединете се към нас на следващата стъпка в образователното ви пътуване. Вижте как можем да ви помогнем да ви отведете там, където искате да отидете.

# 21
университет във Великобритания

(Университетско ръководство на Guardian, 2020)

5
звезди за работоспособност

(QS World University Rankings)

3
начални дати на година

Февруари, май и септември

Нашите студенти са от цял свят. Ние посрещнахме студенти от почти 150 страни и броихме. Ще се радваме да ви посрещнем и вие!

Онлайн курсовете на Университета в Портсмут са предназначени да се поберат около вас. Няма да е необходимо да се премествате или да получавате виза, за да учите при нас. Можете да получите достъп до курса си от всяка точка на света чрез Moodle, нашата лесна за използване цифрова среда за обучение (DLE). Това е възможно, защото всички наши модули, учебни дейности и оценки се доставят онлайн.

Всички наши модули на курса са разделени на управляеми седмични секции, така че курсът да отговаря на вашия начин на живот и ангажименти.

След завършване на университета в Портсмут чрез онлайн курс, вашият сертификат за степен ще има същото академично тегло като диплома в университета.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Portsmouth

    Winston Churchill Avenue, PO1 2UP, Portsmouth

Въпроси