Keystone logo
University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

University Of South Carolina- Salkehatchie

Представление

University of South Carolina Salkehatchie е централно разположен в ниската страна на Южна Каролина с кампуси в Уолтърборо и Алендейл. С нарастването на кампуса ни нараства и образователното, културното и икономическото ни въздействие върху общността. Развълнувани сме да продължим да играем важна роля в живота на местните граждани, докато навлизаме в нашето пето десетилетие на служба в селската ниска страна.

В Университета в Южна Каролина Салкехачи нашите студенти процъфтяват и имат незабравим опит в колежа. С достъпно обучение и такси, много възможности за избор на степен, ниско съотношение между ученици и преподаватели и изключителен факултет, посветен да помогне на всеки студент да разгърне пълния си потенциал, всеки студент има шанс да расте и да се учи.

Нашите ученици продължават напред, независимо дали това означава да продължат към четиригодишно училище, да намерят смислена работа в сфера, която обичат, или просто да знаят следващата си стъпка. Всеки студент от University of South Carolina Salkehatchie е индивидуален човек и нашата цел е да му помогнем да успее.

Местоположения

  • Allendale

    James Brandt Boulevard,465, 29810, Allendale

    Въпроси