Keystone logo
University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

University Of South Carolina Upstate Online & Distance Education

Представление

USC Upstate предлага общо 15 онлайн и хибридни програми, които позволяват на нашите студенти да завършат степен USC Upstate по начина, който най-добре отговаря на техните нужди. Над 10% от USC Upstate студенти са записани в напълно онлайн програми, а близо 33% от нашите студенти се записват в поне един онлайн курс всеки семестър.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

Онлайн програмите на USC Upstate бяха класирани в №1 за най-добър онлайн колеж в Южна Каролина от SR Education Group въз основа на ниско обучение и най-високите средни годишни заплати на възпитаниците в щата (72 700 долара).

Целта на дистанционното обучение в USC Upstate е да предложи съществуващи програми и курсове, използващи онлайн и дистанционни методи за доставка. Той се стреми да осигури висококачествено изживяване на учениците чрез разширяване на времето и местата на предлагане на програми и възприемане на технологичните иновации. Чрез партньорства с други образователни институции, бизнеси, индустрии, както и обществени и обществени агенции, USC Upstate ще създаде възможности за обучение, колкото са необходими. Институцията ще покаже оперативно ръководство, като предоставя тези основни услуги ефективно.

Цели

Да се поддържа високото качество на съществуващите академични програми, предоставяни чрез дистанционно обучение, както са определени от подходящи акредитиращи агенции

Да се съобразят с принципите на добрата практика за дистанционно обучение на SREB

За да се гарантира, че използваната технология е подходяща за естеството и целите на програмите

Местоположения

  • Spartanburg

    University Way,800, 29303, Spartanburg

    Въпроси