Keystone logo
University of Surrey Магистър по психология | На линия
University of Surrey

Магистър по психология | На линия

Online

24 Months

Английски език

Задочно обучение

Дистанционно обучение

Представление

Онлайн курсът по магистърска степен по психология на University of Surrey ще ви предостави умения с висока степен на прехвърляне в областта на статистиката, приложни изследователски методи и широк спектър от психологически теми. Ще завършите, готови да приложите своя опит в различни индустрии в допълнение към психологията като човешки ресурси, маркетинг, създаване на политики и образование.

  • Топ 20 класиран – University of Surrey е класиран в топ 20 на най-добрите университети по психология в Обединеното кралство за 2024 г. от Complete University Guide. 1
  • Без такси за кандидатстване – Ние се ангажираме да предоставяме достъпни образователни Pathways .
  • Не се изискват резултати от тестове – Ние ценим повече от резултатите от тестовете в нашия процес на преглед на приема.

Покажете експертния си опит в областта на изследванията

Инвестирайте в образованието си с основа в статистиката, приложните изследователски методи и основните области на съвременната психология, включително развитието, личността, социалната, когнитивната, биологичната и околната среда. Общият подход на онлайн MSc Psychology ви дава възможност да изследвате различни области на психологията и да разберете къде бихте искали да специализирате в кариерата си.

  • Учебна програма, съобразена с Британското психологическо дружество
  • Академична и кариерна подкрепа
  • Research dissertation

Спечелете инструментите, от които се нуждаете, за да провеждате независими приложни изследвания и да се справяте с предизвикателствата, свързани с благосъстоянието и психологическото здраве. Много от нашите специализанти следват допълнително обучение, за да се специализират допълнително или да се подготвят за роли като клинични психолози, образователни психолози, професионални психолози, спортни и физически психолози, съветници или терапевти.

Подсилете автобиографията си и покажете своя психологически опит пред потенциални работодатели. Ако сте готови да предприемете следващата стъпка, поискайте повече информация днес.

За училището

Въпроси