Keystone logo
University of Surrey Магистър по устойчиво развитие на практика | На линия
University of Surrey

Магистър по устойчиво развитие на практика | На линия

Online

24 Months

Английски език

Задочно обучение

Дистанционно обучение

Представление

Онлайн магистърската програма по устойчиво развитие на практика на University of Surrey ще ви подготви да използвате системно мислене и разрушителни иновации, за да разрешите предизвикателствата на устойчивостта, пред които са изправени правителства, организации и общности. Този следдипломен преподаван онлайн курс се управлява от Института за устойчивост на Съри, общоуниверситетски център, който защитава трансдисциплинарни изследвания и действия в областта на устойчивостта.

  • В съответствие с дневния ред на Обединените нации — Ние наблягаме на изпълнението на устойчиви решения в рамките на Програмата на ООН 2030 за устойчиво развитие.
  • Не се изискват стандартизирани резултати от тестове — Приемаме широк набор от международни квалификации, за да влезем в нашите следдипломни курсове.
  • Без такси за кандидатстване — Ние се ангажираме да предоставяме достъпни образователни Pathways .

Намерете практически решения на предизвикателствата, свързани с устойчивостта сега

По време на онлайн магистърския курс по устойчиво развитие в практиката вие ще придобиете глобално разбиране за днешното екзистенциално предизвикателство: необходимостта от изграждане на нова социална, икономическа и институционална система, която гарантира дългосрочно благополучие за всички. Този курс е за вас, ако искате да намерите практически решения на предизвикателствата, свързани с устойчивостта сега , а не след 30 години.

  • Academic and career support
  • Курсов подход, воден от иновации
  • Казуси от реалния свят

Ще завършите с холистичен опит, за да поведете вашата организация към устойчиво бъдеще. Пригответе се да повлияете на политиката, да промените поведението, да разработите базирани на природата решения, да постигнете оперативно съответствие с екологичните разпоредби и – най-важното – да приложите иновативни решения, които постигат по-устойчив свят за настоящите и бъдещите поколения.

За училището

Въпроси