© BIMM University
University of Sussex Online

University of Sussex Online

University of Sussex Online

Представление

Нови начини за учене, нови начини за промяна

Основан през 1961 г., Университетът на Съсекс има дългогодишна репутация за предоставяне на образование от световна класа за всички. Нашите курсове за дистанционно обучение ви дават възможност да учите в Sussex, където и да сте по света.

Ние сме университет с интензивни изследвания, привличащ водещи преподаватели и студенти от над 100 страни по света. Ние предизвикваме конвенциите, насърчавайки радикални и прогресивни идеи, за да предоставим на учениците отличително образователно изживяване.

Нашата цел е да подобрим живота на нашите студенти и да им предоставим инструментите, за да направят своя принос и да променят света.

„Основната ми мотивация да уча магистратурата по международен маркетинг беше да придобия повече професионални умения и да развия знанията си. Удобството и гъвкавостта на онлайн обучението наистина ме харесаха. Като уча онлайн, мога да уча и работя, когато ми е удобно.“Катрин Хуанг – Изпълнителен директор по дигитален маркетинг и студент по магистърска степен по международен маркетинг (онлайн), Ванкувър, Канада.
 • Ускорете кариерата си
  Потопете се по-дълбоко в темата, която ви очарова, и продължете кариерата си с умения, желани от работодателите по целия свят.
 • Обучение онлайн
  Преподавани 100% онлайн и с шест начални дати годишно, нашите курсове ви дават възможност да започнете своя курс, когато пожелаете, и да учите в наше време от собствения си дом.
 • Подпомагане на вашето обучение
  Възползвайте се от нашия специализиран онлайн екип за успех на студенти, който ще ви подкрепя по пътя ви от записването до дипломирането.

уча, студент, лаптоп

Обучение онлайн със Sussex

Разбираме, че много от нашите студенти избират да учат следдипломен курс, за да подобрят кариерата си. Нашите онлайн магистърски курсове са проектирани с акцент върху пригодността за заетост. Ние гарантираме, че преподаването и ученето са практични, като се фокусираме върху казуси от реалния свят и предоставяме умения, които можете да вземете директно на работното място.

Преподавани 100% онлайн, нашите курсове за дистанционно обучение осигуряват гъвкавостта да съобразите вашето обучение с живота и кариерата ви. Модулите се доставят чрез модел на въртележка, което означава, че ако трябва да си вземете почивка от обучението по всяко време, можете просто да „отстъпите“ от курса и да се присъедините отново, след като имате време да се посветите отново на обучението си* .

Преподаването се предоставя от академици и практици, които водят новаторски изследвания и разработват нови начини на мислене за света. Както при нашите курсове в кампуса, през всеки магистърски курс преминава ясно изразен стил на обучение в Съсекс. Ще бъдете насърчени да мислите отвъд и да предизвикате нормата.

Като учите в среда на виртуална класна стая, ще придобиете много допълнителни умения, ценени от работодателите в днешния дигитален свят. Ще работите по виртуални проекти и във виртуални екипи, със състуденти, разположени в различни часови зони по целия свят. Ще бъдете уверени, работейки в дигитални платформи и като дигитален шампион във вашата организация.

Имайки твърдо предвид онлайн достъпността, нашите курсове са създадени за студенти с всякакви физически и когнитивни способности във всички географски райони.

И с човешки опит, който замества безличната страна на дистанционното обучение, нашите онлайн курсове обединяват глобална мрежа от студенти чрез партньорско обучение и дискусионни групи.

Нашите онлайн майстори са тук за студенти навсякъде, които искат да направят свой собствен вид промяна.

*максималното време за почивка се отнася за курсовете.

117651_notes-macbook-study-conference.jpg

Препоръки на учениците

Местоположения

 • London

  London, Великобритания

Въпроси