Keystone logo
© The University of Fredericton
University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

University of Toronto School of Continuing Studies

Представление

Защо да придобиете търсени умения в University of Toronto School of Continuing Studies ?

University of Toronto School of Continuing Studies (UofT SCS) Boot Camps ви предоставят основни умения, които да ви помогнат да насочите пътя си към успеха. Със стратегически проектирани учебни програми, взаимодействие лице в лице и експертни инструктори, ние предоставяме образователно изживяване, което ще ви помогне да оформите бъдещето на вашата кариера.

Преглед на тренировъчните лагери на UofT SCS

  • Изградете широкообхватно портфолио от проекти и приложения в нашите програми за кодиране, анализ на данни, UX/UI, fintech и дигитален маркетинг или научете набор от умения, приложими за индустриални сертификации в нашата програма за киберсигурност.
  • Всички наши програми предлагат график на непълно работно време, което ви позволява да усъвършенствате уменията си, без да напускате работа.
  • Нашата програма за уеб разработка също така предлага опции, които най-добре да отговарят на вашия график - с програма на пълен работен ден за тези, които желаят да учат с ускорено темпо.
  • Възползвайте се от широка гама от кариерни услуги, за да подпомогнете прехода си в индустрията.
UofT SCS Boot Camps се предлагат чрез University of Toronto School of Continuing Studies в партньорство с edXОтносно edXedX, част от 2U Inc., работи с уважавани университети и организации, за да предостави иновативно, базирано на умения обучение на общност от над 45 милиона обучаеми по целия свят, за да ги подкрепя на всеки етап от живота и кариерата им. edX предоставя тренировъчни лагери чрез завладяващо учебно изживяване с експертни услуги и ценни ресурси. Към 2021 г. завършилите са били наети от 6700+ компании, включително повече от 62% от Fortune 100.

Местоположения

  • Toronto

    King's College Circle,27, M5S, Toronto

    Въпроси