Keystone logo
University of West Alabama Online Доктор по бизнес администрация в селския бизнес
University of West Alabama Online

Доктор по бизнес администрация в селския бизнес

Livingston, Съединени Американски Щати

3 Years

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Представление

100% онлайн доктор по бизнес администрация в селския бизнес от Университета на Западна Алабама ви подготвя да напреднете в кариерата си като експерт по управление на селски бизнес. Той е предназначен да осигури задълбочено проучване на критични проблеми и стратегии за успех в индустрията. Като първата по рода си програма в нацията, тази степен изследва реални решения на глобалните предизвикателства на селския бизнес. С UWA Online можете да учите в гъвкав формат и да завършите степента си само за три години.

Тази напреднала бизнес степен включва курсова работа по предприемачески финанси, правни въпроси, качествени и количествени изследвания, статистически анализи и др. Вие също така ще избирате от опции за проследяване, фокусирани върху кариерата в Предприемачество и иновации в селските райони или Лидерство в селските райони и трансформация, за да специализирате обучението си за избрания от Вас професионален път. Когато завършите програмата, можете да станете независим учен, практикуващ селски бизнес и агент на промяната в тази динамична област.

Като студент ще се учите от преподаватели, свързани с индустрията, които ще ви напътстват в изграждането на предприемачески умения и придобиването на трансформационни лидерски знания. Вие също така ще създадете приложна дисертация въз основа на нуждите на селския бизнес. С уменията, които придобиете в тази програма, можете да преследвате кариера като селски бизнес консултант, икономически предприемач, селски бизнес преподавател и главен изпълнителен директор.

За училището

Въпроси