Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
University of Wyoming

University of Wyoming

University of Wyoming

Представление

University of Wyoming предлага образование от световна класа в малката община Ларами, Уайоминг. Основан през 1886 г., университетът всяка година посреща повече от 14 000 студенти от всички 50 щата и 90 държави . Като безвъзмезден университет, ние сме посветени на това да служим на щата Вайоминг и да произвеждаме завършили, които продължават да бъдат глобални лидери. Тук можете да изучавате всичко - от агрономия до зоология, наказателно правосъдие до театър и танци.

Животът в Ларами

Когато се запишете в University of Wyoming , не само се регистрирате за страхотно образование на достъпна цена; вие също ставате част от общност, която се гордее с това, че е предизвикана, да се издигнете до повода и да обгърнете местната ни среда. Ще намерите безкрайно, четири сезона приключения на открито, изкуства и култура, оживен център на града и приветлива общност на кампуса.

Ние сме автентични

Вкоренен в традициите на Запада и заобиколен от грапавите Скалисти планини, University of Wyoming е основан през 1886 г. и е национално призната институция за безвъзмездна помощ с експертен факултет, най-високопоставени учени и съоръжения от световна класа.

Ние сме свързани

Възползвайте се от малките класови размери, подкрепящите преподаватели и местната и държавната подкрепа, от която се радва единственият четиригодишен университет на Уайоминг. А щом веднъж каубой, винаги каубой означава, че ще имате връзка през целия живот с възпитаници, независимо от това къде ви отвежда пътуването.

Ние сме глобални

Изживейте света като вашата класна стая с най-голямото дарение за стипендии в чужбина на всеки четиригодишен държавен университет за безвъзмездна помощ в САЩ. Студентите на UW учат в почти 50 държави всяка година в 400 местни и учат в чужбина .

Приключенски сме

Намерете своя Вайоминг в 30-те мили поддържани трасета за ски бягане, 300 мили трасета за моторни шейни и повече от 100 мили пътеки за планинско колоездене, плюс риболов, скално катерене, 2,9 милиона акра национална гора и други. Списание Outdoor призна UW като едно от най-добрите национални училища на открито .

10 причини да си каубой

 1. Ниско съотношение между студент и преподавател 15: 1.
 2. Национално призната изследователска институция.
 3. Безпрецедентна програма за стипендии в чужбина.
 4. 200 студентски организации и доброволчески възможности.
 5. Образователни и изследователски центрове от световна класа.
 6. Атлетически програми за състезателни дивизии IA.
 7. Осъществявайте глобални връзки чрез мрежата на възпитаници на UW.
 8. Достигане и подкрепа до всяко кътче от Уайоминг и извън него.
 9. Признат като топ училище за приключения на открито.
 10. Образование от най-високо ниво на отлична стойност.

Brooke Cagle / Unsplash

Добре дошли в Ларами

Градът на скъпоценния камък Вайоминг

Сгушен между планинските вериги на 7 200 фута, този железопътен град от 1860 г. сега е дом за близо 32 000 жители, редица уважавани музеи и безброй уникални магазини и ресторанти. Десетина живи стенописи, рисувани от местни художници, оживяват историческия град Ларами, докато тътенът на влаковете напомня на този западен град на корените му. Независимо дали се насочвате към река Ларами или езера от Снежната верига, за да ловите риба, или използвате 2,9 милиона декара близка национална гора за туризъм, колоездене, лагер или ски, епично приключение ви очаква във всички посоки.

UW история

University of Wyoming е основан през 1886 г., когато Уайоминг все още е територия. През септември 1887 г. UW отвори врати за 42 студенти и петима преподаватели - както беше подходящ университетът на „Държавата на равенството“, както студентите, така и преподавателите включваха жени от първия ден. Построен в покрайнините на града в градския парк на Ларами, Old Main е първата сграда на UW и провеждаше класове, библиотека и административни служби през първите години от съществуването на университета.

Първият президент на университета Джон Уесли Хойт създаде учебна програма, фокусирана върху изкуствата и хуманитарните науки, и създаде висше и нормално училище. Освен това, като институция за безвъзмездни средства на Уайоминг, университетът преподава курсове по селско стопанство, инженерство и военна тактика.

Оттогава UW се превърна в основен преподавателски и изследователски университет с приблизително 13 500 студенти и повече от 700 преподаватели. През цялото си съществуване UW е единственият четиригодишен университет в щата Вайоминг, въпреки че е поддържал тесни връзки с колежите на общността на държавата.

Програми като атлетика, селскостопанско разширение, държавни и федерални партньорства - и по-скорошни инициативи като Училището за енергийни ресурси и Центърът за суперкомпютри на NCAR-Wyoming - играят важна роля в живота на много жители и общности на Уайоминг в продължение на почти 125 години.

Университетските архиви в Американския център за наследство са чудесен ресурс за достъп до исторически материали за важни събития и хиляди снимки в онлайн дигиталните му колекции.

Точки на гордост

UW Pride е повече от просто цветно облекло - това е смело отношение, което черпи богато наследство от образование, проучване и предприемачество и символизира духа на Запада . UW отбелязва постиженията на хората, които представляват нашата институция, включително студенти, преподаватели, служители, възпитаници и дарители, както и уникалната си връзка с хората от Уайоминг.

UW Pride също така показва нашия ангажимент за високи постижения в съоръжения и програми, подкрепяни от публични и частни приноси, като се започне от съоръжението на Michael B. Enzi STEM и Центъра за изпълнителски изкуства в Бюканън до най-високата научна инициатива и образователната инициатива за попечители.

Учете се трудно, играйте здраво. Повече от 100 години феновете на Pokes аплодират любимите си атлетически отбори UW, докато спортуват най-добрите си кафяви и златни. Нашите изключителни ученици-спортисти се състезават както в NCAA Division IA, така и в клубните спортове и се стремят към високи постижения на и извън терена. Върви Pokes!

Местоположения

 • Laramie

  East University Avenue,1000, 82071, Laramie

Въпроси