The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

The University of Law Business School Online

Представление

76780_ScreenShot2018-05-21at10.39.37PM.png

С такива тесни връзки между правото и бизнеса, има смисъл специалист по юридическо образование да е добре подготвен да развие отлично бизнес училище.

С твърд фокус върху практическото обучение, Бизнес училището на Юридическия университет има за цел да направи студентите пригодни за работа и готови да успеят на работното място. Гордеем се със създаването на подходяща учебна среда, за да постигнете бизнес амбициите си.

Класиране и акредитация

Много от бизнес програмите на Юридическия университет са акредитирани от престижния Институт за сертифициран мениджмънт (CMI) и студентите ще се възползват от диплома CMI в допълнение към степента си след успешно завършване.

Студентите по акредитирани програми също ще получат безплатно членство в CMI по време на курса и една година след завършване. Предимствата включват достъп до най -голямата библиотека за управление в Обединеното кралство, достъп до портала за онлайн ресурси, съвети от мениджъри за наемане и достъп до онлайн общността за наставничество на CMI.

Заетост

Заетостта е в основата на всичко, което правим в Business School.

Нашият екип по заетост ще ви предостави индивидуални съвети за това как успешно да се ангажирате с бизнес контакти от големи кадри във Великобритания като IBM, Lloyds of London и Price Waterhouse Coopers (PwC), с които ще се срещнете чрез събития, семинари и посещения на организации, което ви позволява да видите от първа ръка как функционира бизнесът в реалния свят.

Връзки

76779_ScreenShot2018-05-21at10.39.46PM.png

Нашият опит и опит като юридически университет ни позволиха да установим световни връзки в правния и бизнес сектора и чрез тези връзки ние разбираме колко е жизненоважно да имате възможност да се свържете с бъдещи работодатели, когато започнете кариерата си.

Ето защо сме разработили силни глобални отношения с бизнеса и работодателите, за да предоставим отлични възможности за работа в мрежа.

Местоположение в Лондон

Следдипломни програми в Бизнес училището на Университета по право се преподават в нашия лондонски Bloomsburycampus в сърцето на търговския център на столицата и в един от най -оживените райони на Лондон.

Много от нашите курсове също са достъпни 100% онлайн.

Нашите курсове

76781_ScreenShot2018-05-21at10.40.04PM.png

Бизнес училището на Юридическия университет предлага редица следдипломни програми в Обединеното кралство, включително:

  • Магистър по стратегическо управление на бизнеса
  • Магистър по лидерство и управление на човешките ресурси
  • Магистър по международен маркетинг
  • Магистър по корпоративно финансово управление
  • Магистър по глобално счетоводство

Ние също така предлагаме курсове за магистърска степен по бизнес администрация (MBA), които са разработени за професионалисти от всякакви дисциплини, които искат да напреднат в настоящата си роля или да подобрят кариерата си, за да преминат към висши ръководни и ръководни роли.

Ние предлагаме две програми, които ви позволяват да специализирате по международно право или предприемачество.

  • MBA Предприемачество
  • MBA Международно право

Много от нашите курсове също са достъпни 100% онлайн.

Местоположения

Местоположения
  • Store St, Fitzrovia, , WC1E 7DE, London

  • UK Online, Великобритания

Въпроси