Keystone logo
The University of Law Business School Online Магистърска степен по бизнес анализи с професионална практика онлайн
The University of Law Business School Online

Магистърска степен по бизнес анализи с професионална практика онлайн

Online

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Дистанционно обучение

* октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750 | септември 2024 г. - юни 2025 г.

Представление

Имате ли страст към използването на силата на данните? Нашата нова магистърска програма "Бизнес анализ с професионална практика" е двугодишна магистърска програма по бизнес с пълно работно време. Споделяйки първата година от обучението с едногодишната магистърска програма "Стратегическо управление на бизнеса", двугодишната програма се възползва от втората година "Професионална практика", специално за да насърчи възможностите за заетост на студентите.

Предлагайки по-голяма гъвкавост в сравнение с традиционната година на стаж, нашата година на професионална практика ви позволява да решите как да приложите уменията си на практика. Изберете академична дисертация, бизнес план, бизнес или консултантски проект или платен стаж в индустрията, в зависимост от това кой вариант е най-подходящ за бъдещата ви кариера. (За повече информация относно Годината на професионалната практика посетете този уебсайт ).

Този високопрактичен акредитиран онлайн курс по бизнес е разработен със силен акцент върху бъдещата ви пригодност за заетост и е идеален за хора с математически опит, които искат да усъвършенстват уменията си в ключовите аспекти и технологии на управлението на данни, бизнес разузнаването и анализа на данни. Този курс ще ви даде разбиране и умения за решаване на проблеми в богата на технологии среда и вземане на бизнес решения, основани на данни.

Курсът е акредитиран от The Chartered Management Institute, така че след успешното му завършване ще имате възможност да кандидатствате за диплома за стратегическо управление и лидерство на CMI Level 7, както и за диплома. Курсът се предлага и като "акредитирана степен" от Chartered Institute of Marketing (CiM), което означава, че студентите могат да придобият признати от индустрията квалификации с ускорени темпове.

Насладете се на гъвкавостта – обучението в нашия онлайн кампус ви позволява да работите със собствено темпо и около другите си ангажименти, в рамките на зададените срокове и в предпочитаното от вас време на деня, с предимството на нашия опит, опит и фокус върху възможностите за заетост.

Изисквания за курса

  • 2: 2 или повече от бакалавърска степен в Обединеното кралство или еквивалентна квалификация
  • Международни изисквания - ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо с минимум 5.5 за всеки компонент.

Такси

  • октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750
  • септември 2024 г. - юни 2025 г.: £11,300

Кариера

Бизнес анализ.

За училището

Въпроси