Keystone logo
The University of Law Business School Online Магистърска степен по човешки ресурси с трудово право с професионална практика онлайн
The University of Law Business School Online

Магистърска степен по човешки ресурси с трудово право с професионална практика онлайн

Online

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Дистанционно обучение

* октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750 | септември 2024 г. - юни 2025 г.

Представление

Новата ни магистърска програма "Човешки ресурси и трудово право с професионална практика" е двугодишна магистърска програма по бизнес. Споделяйки първата година от обучението с едногодишната магистърска програма "Стратегическо управление на бизнеса", двугодишната програма се възползва от втората година на "Професионална практика", специално за да насърчи възможностите за заетост на студентите.

Предлагайки по-голяма гъвкавост в сравнение с традиционната година на стаж, нашата година на професионална практика ви позволява да решите как да приложите уменията си на практика. Изберете академична дисертация, бизнес план, бизнес или консултантски проект или платен стаж в индустрията, в зависимост от това кой вариант е най-подходящ за бъдещата ви кариера. (За повече информация относно Годината на професионалната практика посетете този уебсайт ).

Нашата онлайн магистърска програма по човешки ресурси с трудово право ще ви даде широки познания за най-важните концепции в управлението на човешките ресурси, като същевременно ще ви даде възможност да специализирате в правните аспекти на управлението на човешките ресурси и заетостта, което ще ви даде конкурентно предимство на пазара на труда. Структуриран с акцент върху задоволяването на нуждите за развитие на индустрията и със силен фокус върху бъдещата ви пригодност за заетост, след завършването на този курс ще бъдете в добра позиция да издигнете кариерата си на високо ниво.

Този курс е акредитиран от The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) и The Chartered Management Institute (CMI). Това означава, че след завършване на обучението си ще имате възможност да кандидатствате за сертификат на CIPD и диплома на CMI за стратегическо управление и лидерство на ниво 7.

Насладете се на гъвкавостта – обучението в нашия онлайн кампус ви позволява да работите със собствено темпо и около другите си ангажименти, в рамките на зададените срокове и в предпочитаното от вас време на деня, с предимството на нашия опит, опит и фокус върху възможностите за заетост.

Изисквания за курса

  • 2: 2 или повече от бакалавърска степен в Обединеното кралство или еквивалентна квалификация
  • Международни изисквания - ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо с минимум 5.5 за всеки компонент.

Такси

  • октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750
  • септември 2024 г. - юни 2025 г.: £11,300

Кариера

Магистърска степен по човешки ресурси и трудово право.

За училището

Въпроси