Keystone logo
The University of Law Business School Online Магистърска степен по корпоративен финансов мениджмънт с професионална практика онлайн
The University of Law Business School Online

Магистърска степен по корпоративен финансов мениджмънт с професионална практика онлайн

Online

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Дистанционно обучение

* октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750 | септември 2024 г. - юни 2025 г.

Представление

Новата ни магистърска програма "Корпоративен финансов мениджмънт с професионална практика онлайн" е двугодишна магистърска програма по бизнес на пълен работен ден. Споделяйки първата година от обучението с едногодишната магистърска програма "Стратегическо управление на бизнеса", двугодишната програма се възползва от втората година "Професионална практика", специално за да насърчи възможностите за заетост на студентите.

Предлагайки по-голяма гъвкавост от традиционната година на стаж, нашата година на професионална практика ви позволява да решите как да приложите уменията си на практика. Изберете академична дисертация, бизнес план, бизнес или консултантски проект или платен стаж в индустрията, в зависимост от това кой вариант е най-подходящ за бъдещата ви кариера. (За повече информация относно Годината на професионалната практика посетете този уебсайт ).

Нашият онлайн магистърски курс по бизнес е предназначен за тези, които искат да продължат, да напреднат или да се насочат към кариера в областта на корпоративните или бизнес финансите, и е силно фокусиран върху това да увеличи максимално бъдещата ви пригодност за заетост. Модулите на курса са структурирани с акцент върху задоволяването на нуждите на индустрията, като същевременно ви дават възможност да развиете професионалните си умения. Ако имате математически опит и интерес да развиете задълбочени специализирани познания и разбиране на ключовите аспекти на корпоративния финансов мениджмънт, този курс е за вас.

Насладете се на гъвкавостта – обучението в нашия онлайн кампус ви позволява да работите със собствено темпо и около другите си ангажименти, в рамките на зададените срокове и в предпочитаното от вас време на деня, с предимството на нашия опит, опит и фокус върху възможностите за заетост.

Изисквания за курса

  • 2: 2 или повече от бакалавърска степен в Обединеното кралство или еквивалентна квалификация
  • Международни изисквания - ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо с минимум 5.5 за всеки компонент.

Такси

  • октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750
  • септември 2024 г. - юни 2025 г.: £11,300

Кариера

Финансово управление.

За училището

Въпроси