Keystone logo
The University of Law Business School Online Магистърска степен по корпоративно управление с дружествено право с професионална практика онлайн
The University of Law Business School Online

Магистърска степен по корпоративно управление с дружествено право с професионална практика онлайн

Online

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Дистанционно обучение

* октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750 | септември 2024 г. - юни 2025 г.

Представление

Преминете на следващо ниво в кариерата си с нашия онлайн магистърски курс по корпоративно управление и дружествено право. Нашият нов магистърски курс по корпоративно управление с дружествено право с професионална практика онлайн е 2-годишна магистърска програма по бизнес с пълно работно време. Споделяйки първата година от обучението с едногодишната магистърска програма "Стратегическо управление на бизнеса", двугодишната програма се възползва от втората година "Професионална практика", специално за да насърчи възможностите за заетост на студентите.

Предлагайки по-голяма гъвкавост в сравнение с традиционната година на стаж, нашата година на професионална практика ви позволява да решите как да приложите уменията си на практика. Изберете академична дисертация, бизнес план, бизнес или консултантски проект или платен стаж в индустрията, в зависимост от това кой вариант е най-подходящ за бъдещата ви кариера. (За повече информация относно Годината на професионалната практика посетете този уебсайт ).

Организациите са все по-отговорни за своите бизнес решения и все повече се обръща внимание на етичното поведение и корпоративната социална отговорност (КСО). По време на този курс ще развиете професионалните си умения и ще проучите най-важните концепции в рамките на корпоративното управление и дружественото право, с акцент върху бизнес етиката и етичните и правните дилеми, свързани с вземането на бизнес решения.

Насладете се на гъвкавостта – обучението в нашия онлайн кампус ви позволява да работите със собствено темпо и около другите си ангажименти, в рамките на зададените срокове и в предпочитаното от вас време на деня, с предимството на нашия опит, опит и фокус върху възможностите за заетост.

Изисквания за курса

  • 2: 2 или повече от бакалавърска степен в Обединеното кралство или еквивалентна квалификация
  • Международни изисквания - ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо с минимум 5.5 за всеки компонент.

Такси

  • октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750
  • септември 2024 г. - юни 2025 г.: £11,300

Кариера

Магистърска степен по корпоративно управление и дружествено право.

За училището

Въпроси