Keystone logo
The University of Law Business School Online Магистърска степен по лидерство и управление на човешките ресурси с професионална практика онлайн
The University of Law Business School Online

Магистърска степен по лидерство и управление на човешките ресурси с професионална практика онлайн

Online

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Дистанционно обучение

* октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750 | септември 2024 г. - юни 2025 г.

Представление

Новата ни магистърска програма "Лидерство и управление на човешките ресурси с професионална практика онлайн" е двугодишна магистърска програма по бизнес. Споделяйки първата година от обучението с едногодишната магистърска програма "Стратегическо управление на бизнеса", двугодишната програма се възползва от втората година на "Професионална практика", специално насочена към насърчаване на възможностите за заетост на студентите.

Предлагайки по-голяма гъвкавост в сравнение с традиционната година на стаж, нашата година на професионална практика ви позволява да решите как да приложите уменията си на практика. Изберете академична дисертация, бизнес план, бизнес или консултантски проект или платен стаж в индустрията, в зависимост от това кой вариант е най-подходящ за бъдещата ви кариера. (За повече информация относно Годината на професионалната практика посетете този уебсайт ).

Нашата онлайн магистърска програма по лидерство и управление на човешките ресурси е създадена, за да ви позволи да подготвите или да развиете кариерата си в областта на управлението или управлението на човешките ресурси, свързано с бизнеса. Нашите практически ориентирани модули ще ви предоставят задълбочени познания в областта на управлението на човешките ресурси, като същевременно ще поддържат силен фокус върху пригодността ви за заетост и ще гарантират, че ще развиете ключови преносими умения, които са желани от много работодатели.

Този курс е акредитиран от The Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) и The Chartered Management Institute (CMI). Това означава, че след завършване на обучението си ще имате възможност да кандидатствате за сертификат на CIPD и диплома на CMI за стратегическо управление и лидерство на ниво 7.

Насладете се на гъвкавостта – обучението в нашия онлайн кампус ви позволява да работите със собствено темпо и около другите си ангажименти, в рамките на зададените срокове и в предпочитаното от вас време на деня, с предимството на нашия опит, опит и фокус върху възможностите за заетост.

Изисквания за курса

  • 2:2 или повече от 2:2 от бакалавърска степен в Обединеното кралство или еквивалентна квалификация
  • Международните студенти допълнително изискват ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо, с минимум 5.5 във всеки компонент.

Такси

  • октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750
  • септември 2024 г. - юни 2025 г.: £11,300

Кариера

Бизнес мениджмънт.

За училището

Въпроси