Keystone logo
The University of Law Business School Online Магистърска степен по маркетинг с професионална практика онлайн
The University of Law Business School Online

Магистърска степен по маркетинг с професионална практика онлайн

Online

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Дистанционно обучение

* октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750 | септември 2024 г. - юни 2025 г.

Представление

Искате ли да стартирате или да ускорите кариерата си в областта на маркетинга? Нашата нова магистърска програма "Маркетинг с професионална практика онлайн" е двугодишна магистърска програма по бизнес. Споделяйки първата година от обучението с едногодишната магистърска програма "Стратегическо управление на бизнеса", двугодишната програма се ползва от втората година на "Професионална практика", специално за да насърчи възможностите за заетост на студентите.

Предлагайки по-голяма гъвкавост от традиционната година на стаж, нашата година на професионална практика ви позволява да решите как да приложите уменията си на практика. Изберете академична дисертация, бизнес план, бизнес или консултантски проект или платен стаж в индустрията, в зависимост от това кой вариант е най-подходящ за бъдещата ви кариера. (За повече информация относно Годината на професионалната практика посетете този уебсайт ).

Нашата акредитирана от CIM (Chartered Institute of Marketing) онлайн степен е разработена с акцент върху най-съвременните маркетингови канали, концепции и разработки в днешния динамичен и постоянно променящ се свят на маркетинга. След като завършите, ще бъдете в добра позиция да се издигнете на висша позиция в областта на маркетинга, като например социални медии, анализ на данни и цифрови технологии.

Курсът е акредитиран от The Chartered Management Institute, така че след успешното му завършване ще имате възможност да кандидатствате за диплома за стратегическо управление и лидерство на CMI Level 7, както и за диплома. Курсът се предлага и като "акредитирана степен" от Chartered Institute of Marketing (CiM), което означава, че студентите могат да придобият признати от индустрията квалификации с ускорени темпове.

Насладете се на гъвкавостта – обучението в нашия онлайн кампус ви позволява да работите със собствено темпо и около другите си ангажименти, в рамките на зададените срокове и в предпочитаното от вас време на деня, с предимството на нашия опит, опит и фокус върху възможностите за заетост.

Изисквания за курса

  • 2: 2 или повече от бакалавърска степен в Обединеното кралство или еквивалентна квалификация
  • Международни изисквания - ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо с минимум 5.5 за всеки компонент.

Такси

  • октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750
  • септември 2024 г. - юни 2025 г.: £11,300

Кариера

Маркетинг.

За училището

Въпроси