Keystone logo
The University of Law Business School Online Магистърска степен по стратегическо управление на бизнеса с професионална практика онлайн
The University of Law Business School Online

Магистърска степен по стратегическо управление на бизнеса с професионална практика онлайн

Online

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Дистанционно обучение

* октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750 | септември 2024 г. - юни 2025 г.

Представление

Новата ни магистърска програма "Стратегическо управление на бизнеса с професионална практика онлайн" е двугодишна магистърска програма по бизнес на пълен работен ден. Споделяйки първата година от обучението с едногодишната магистърска програма "Стратегическо управление на бизнеса", двугодишната програма се възползва от втората година на "Професионална практика", специално за да насърчи възможностите за заетост.

Предлагайки по-голяма гъвкавост от традиционната година на стаж, нашата година на професионална практика ви позволява да решите как да приложите уменията си на практика. Изберете академична дисертация, бизнес план, бизнес или консултантски проект или платен стаж в индустрията, в зависимост от това кой вариант е най-подходящ за бъдещата ви кариера. (За повече информация относно Годината на професионалната практика посетете този уебсайт ).

Със силен фокус върху вашата бъдеща заетост, нашият акредитиран магистър по онлайн бизнес по стратегическо управление на бизнеса ще ви даде широко разбиране на операциите и как всяка бизнес област въздейства и влияе на друга. Ще придобиете задълбочени познания и разбиране на ключовите аспекти на стратегическия бизнес и управление в глобален контекст. Независимо дали сте мениджър, консултант, анализатор или предприемач, вие ще завършите, готови да стартирате или да ускорите кариерата си до следващото ниво.

Студентите ще придобият отлична основа в ключовите аспекти на бизнеса и управлението, с които се сблъскват предприятията днес. Разработени с участието на успешни професионалисти в областта на бизнеса и обхващащи различни модули, ние ще ви гарантираме най-добрата основа за вашата професионална кариера.

Тази програма е акредитирана с професионално признатата квалификация на Chartered Management Institute, така че след успешното ѝ завършване можете да кандидатствате за диплома на CMI за стратегическо управление и лидерство на ниво 7, както и за диплома. Този курс се предлага и като "акредитирана степен" от Chartered Institute of Marketing (CiM), което означава, че студентите могат да придобият признати в индустрията квалификации с ускорени темпове.

Насладете се на гъвкавостта – обучението в нашия онлайн кампус ви позволява да работите със собствено темпо и около другите си ангажименти, в рамките на зададените срокове и в предпочитаното от вас време на деня, с предимството на нашия опит, опит и фокус върху възможностите за заетост.

Изисквания за курса

  • 2:2 или повече от 2:2 от бакалавърска степен в Обединеното кралство или еквивалентна квалификация
  • Международните студенти допълнително изискват ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо, с минимум 5.5 във всеки компонент.

Такси

  • октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750
  • септември 2024 г. - юни 2025 г.: £11,300

Кариера

Бизнес мениджмънт.

За училището

Въпроси