Keystone logo
The University of Law Business School Online Магистърска степен по управление на киберсигурността с професионална практика онлайн
The University of Law Business School Online

Магистърска степен по управление на киберсигурността с професионална практика онлайн

Online

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jun 2024

GBP 11 300 *

Дистанционно обучение

* октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750 | септември 2024 г. - юни 2025 г.

Представление

Новата ни магистърска програма "Управление на киберсигурността с професионална практика онлайн" е двугодишна магистърска програма по бизнес на пълен работен ден. Споделяйки първата година от обучението с едногодишната магистърска програма "Стратегическо управление на бизнеса", двугодишната програма се възползва от втората година "Професионална практика", специално за да насърчи възможностите за заетост на студентите.

Предлагайки по-голяма гъвкавост от традиционната година на стаж, нашата година на професионална практика ви позволява да решите как да приложите уменията си на практика. Изберете академична дисертация, бизнес план, бизнес или консултантски проект или платен стаж в индустрията, в зависимост от това кой вариант е най-подходящ за бъдещата ви кариера. (За повече информация относно Годината на професионалната практика посетете този уебсайт ).

Тази следдипломна онлайн степен има за цел да даде на професионалистите от бизнеса задълбочено разбиране на основните аспекти на киберсигурността в настоящия бързо развиващ се технологичен пейзаж. По-специално, тази програма ще осигури умения и разбиране за кариерно развитие в областта на управлението на науката за киберсигурността на данни или всяка управленска роля, в която оценката на риска и анализът на данни играят важна роля. След завършването на този курс ще разполагате със знанията и уменията, за да изведете кариерата си на по-високо ниво и да увеличите максимално бъдещите си доходи.

Курсът е акредитиран от The Chartered Management Institute, така че след успешното му завършване ще имате възможност да кандидатствате за диплома за стратегическо управление и лидерство на CMI Level 7, както и за диплома.

Насладете се на гъвкавостта – обучението в нашия онлайн кампус ви позволява да работите със собствено темпо и около другите си ангажименти, в рамките на зададените срокове и в предпочитаното от вас време на деня, с предимството на нашия опит, опит и фокус върху възможностите за заетост.

Изисквания за курса

  • 2: 2 или повече от бакалавърска степен в Обединеното кралство или еквивалентна квалификация
  • Международни изисквания - ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо с минимум 5.5 за всеки компонент.

Такси

  • октомври 2023 г. - юни 2024 г.: £10,750
  • септември 2024 г. - юни 2025 г.: £11,300

Кариера

Киберсигурност и управление.

За училището

Въпроси