Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

University of Fashion - Online Fashion Design School

Представление

Щракнете тук, за да научите повече за абонирането за Университета на модата

Научете модния дизайн онлайн от професионалисти

 • Първата и най -голяма онлайн библиотека за моден дизайн и бизнес видео в света
 • Урок, преподаван от преподаватели в модния колеж и професионалисти в индустрията
 • Абонирайте се и се насладете на неограничен достъп до над 500 видео урока, преподаващи всички аспекти на модния дизайн
 • Посетете уебсайта на Университета на модата на UniversityofFashion.com, за да прегледате визуализациите, налични за всички уроци, и да видите многото специални функции на сайта

Как работи

Работим по абонамент. Когато се абонирате за Университета на модата, получавате незабавен достъп при поискване до всички наши 500+ урока в 13 различни модни дисциплини. Можете да ги гледате по всяко време и отвсякъде. Повечето училища начисляват отделна такса за обучение за курс. Тези такси могат да добавят до няколко хиляди долара, преди да завършите. Освен това трябва да пътувате физически до класните стаи на училището в продължение на няколко години, за да научите какво трябва да знаете. Но с Университета на модата, само за 189 щ.д., можете да се насладите на целогодишен достъп до всички наши курсове (над 500) и да можете да научите моден дизайн от всяко място толкова бързо или толкова бавно, колкото искате.

Професионално произведени уроци

Библиотеката на Университета на модата съдържа стотици уроци, демонстриращи всеки аспект на модния бизнес и модния дизайн, например драпиране, изработка на модели, модно изкуство, разработка на продукти, CAD, шиене, моден бизнес, плетива, лекции и много други. Нашите уроци се организират от начинаещи, средни и напреднали, за да обучават както начинаещи студенти по мода, така и опитни, професионални модни дизайнери и домашни канализатори, които искат да разширят своите умения.

Преподавани от професионалисти, никога аматьори

Нашите уроци се преподават изключително от преподаватели в модния колеж и професионалисти от модната индустрия.

Лесни за следване уроци

Нашите видео уроци обясняват как да направите всичко сами, стъпка по стъпка. Някои от нашите видеоклипове са кратки, например 10 минути или повече. Но други тичат за час и половина. Повечето от нашите уроци траят средно 30-40 минути.

Попитайте ни всичко

Ако имате въпроси, докато гледате нашите уроци или ако срещнете проблем, докато работите по някой от нашите проекти, просто ни пишете! Нашият уебсайт предоставя проста форма за контакт. Почти винаги отговаряме на въпросите на нашите ученици в рамките на 24 часа, дори и през почивните дни.

Инструменти и консумативи

Всички наши уроци идват със списък на консумативите и инструментите, които ще ви трябват, за да създадете представения проект на този урок. Ако не сте запознати с необходимия инструмент или нямате някои или всички консумативи, от които се нуждаете, имаме страница с инструменти за моден дизайн, която обяснява как изглежда и прави всеки инструмент и предоставя различни начини да закупите каквото и да е имате нужда.

Ясно видими демонстрации

Нашите уроци се произвеждат професионално в голямо, добре осветено студио, използващо професионални видеооператори и звукови техници, работещи с висококачествена камера, осветително и записващо оборудване. Всички наши уроци се преподават от гледна точка на дизайнера, т.е. гледайки надолу към работата си, както бихте направили, когато създавате нещо, себе си. Това е много по -добър начин да се научите, отколкото да гледате демонстрация пред вас, където можете да видите само какво прави учителят от гледна точка назад или „обърната“.

Закрити надписи и преписи

Всички наши стъпка по стъпка уроци включват пълен препис, така че да можете да прочетете точно това, което инструкторът е казал в урока. Всички наши видеоклипове включват и незадължителни надписи, за да бъдат по -разбираеми.

Отлично качество на звука

Всички наши уроци са произведени с отделен запис за глас, синхронизиран точно да отговаря на действията на учителя на екрана. Винаги можете да чуете и разберете всяка стъпка в урока на Университета по мода. Няма дълги, скучни паузи. Няма грешки. Без повторения.

Много полезни модни ресурси

Много от нашите уроци идват с полезни файлове за изтегляне, които да ви помогнат да разберете по -добре ключовите концепции, да направите трудни изчисления на измерванията или да персонализирате проекта си за модели с различни размери.

Много от нашите абонати в момента са записани в модно училище

Ние сме голям поддръжник на модните училища. Ако някога сте пропуснали ключов клас, тогава знаете, че е почти невъзможно да се възстанови тази демонстрация, дори когато заемате бележки на приятел. Писмените думи просто не могат да опишат всички сложни физически движения, използвани от инструктор, докато прави дреха. Но Университетът на модата наистина може да ви помогне тук! Шансовете са, че имаме урок, който е доста близо до показването на това, което вашият професор демонстрира в час.

Нашите абонати обичат възможността да възпроизвеждат уроците ни отново и отново, да наблюдават какво прави инструкторът и какво прави, след което правят същите стъпки, сами, използвайки собствените си тъкани и инструменти. Нашите сериозни ученици повтарят няколко пъти това, което инструкторът е направил в един от уроците ни, докато наистина овладеят уменията, които се преподават. Това може да е разликата между получаване на A или C, когато срокът приключи. Много хиляди ученици от най -добрите модни училища в света са гледали нашите уроци, за да допълнят официалното си модно образование и да им помогнат да оценят домашните си и специални проекти.

Сертификати и степени

Ние не присъждаме сертификати или официални степени. Много от нашите ученици вече работят или посещават модно училище, на пълен работен ден. Много от нашите студенти се абонират за Университета на модата, за да могат по -късно да работят за себе си в собствения си дизайнерски бизнес. Други студенти от Университета по мода живеят твърде далеч от добро модно училище, за да могат да го посещават, или да имат деца, за които да се грижат и могат да учат мода само през нощта или през уикенда, или просто не могат да си позволят разходите за посещение в редовно училище. Ние даваме на тези студенти много по -достъпен и гъвкав начин да научат моден дизайн. И все пак нашите абонати все още могат да използват нашето обучение, за да получат работа от традиционните работодатели. Студентите от Университета по мода демонстрират своята компетентност пред работодателите, като показват на работодателите десетките облекла, които са направили сами, използвайки нашите уроци. Това е много по -добро доказателство за компетентност, отколкото парче пергамент.

Обобщение на ползите

 • Насладете се на неограничен достъп до библиотека, съдържаща много от стотици видео уроци по моден дизайн, преподавани от професионални модни дизайнери
 • Учете по всяко време на деня или нощта, на компютри, смартфони или таблети, на всяко място
 • Може допълнително да подсилите вашето обучение, като прочетете нашите пълни писмени преписи от уроци
 • Получавайте отговори на вашите въпроси, бързо. Разполагаме с екип от опитни модни дизайнери, готови да отговорят на вашите въпроси и да разрешат проблемите ви.
 • Вземете списък с инструментите и консумативите, необходими за всеки урок и, за мнозина, лесен начин да ги закупите
 • Създайте видимо доказателство за новооткритите си умения, което да покажете на бъдещите работодатели и модните колежи
 • Насладете се на многобройни модни лекции, интервюта с дизайнери, фирмени и музейни обиколки и други с вашия абонамент.
 • Възползвайте се безплатно от многото ни ресурси с абонамента си, например използвайте нашия речник на модната терминология, прегледайте нашите препоръчани книги, списания и блогове и изтеглете безплатно croquis

Разходи

Нашият годишен абонамент струва само 189 щатски долара годишно. Ние също така предлагаме повтарящ се месечен абонамент от 19,95 щ.д. на месец. В замяна ще получите неограничен достъп при поискване до всички наши ресурси и видео уроци. Всичко! Огледайте се из мрежата. Повечето други онлайн модни курсове струват много стотици, ако не и хиляди долари само за един клас! Никога няма да намерите по -добра стойност от Университета на модата.

Нашата история

Университетът на модата е основан и разработен от Франческа Стерлачи. Франческа завършва Технологичния институт на модата (FIT) в Ню Йорк. Тя основава Francesca Sterlacci Ltd, дизайнерски етикет от висок клас в Ню Йорк, който се продава на Saks, Nordstroms и много други луксозни търговски обекти по целия свят. След това тя започва да преподава във FIT и в крайна сметка се издига, за да стане техен стол по моден дизайн. Франческа е написала много книги за мода, по-специално „Дизайн на модна кожа“, „Исторически речник на модната индустрия“, а през 2019 г. поредица от 3 книги: „Техники за шиене за начинаещи“, „Техники за изработка на модели за начинаещи“ и „Техники на драпиране за начинаещи“.

Щракнете тук, за да научите повече за абонирането за Университета на модата

Местоположения

 • New York

  220 Madison Ave. Suite PH-H

  Въпроси