Keystone logo
© BIMM University
UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

UP Learn Business School LTD

Представление

Кои сме ние

UP Learn Business School LTD е създаден, за да отговори на нуждите на студенти, професионалисти и компании, които искат да преминат целеви курс по английски език или класове по маркетинг онлайн.

Ние предлагаме бизнес курсове за всички нива като следдипломната програма по дигитален маркетинг, човешки ресурси и бизнес коучинг . Ние също така предлагаме бизнес английски и подготовка за официални изпити Cambridge ESOL, IELTS, CV и подготовка за интервю за работа. Нашите курсове на живо и смесени курсове също са достъпни за компании онлайн или лице в лице в района на Лондон.

От 2022 г. предлагаме и нашия нов „Курс Bootcamp за професионалисти и компании“ , който се предлага с 9 сесии за маркетингова стратегия на живо, за да ви помогне с вашия бизнес и да постигнете маркетинговите си цели много бързо.

Понастоящем предлагаме и магистърска програма онлайн по управление на дигитален маркетинг за висшисти и професионалисти на английски и италиански език, като ви предоставяме да подобрите уменията си за дигитален маркетинг за работни места и университети.

Имаме професионален екип от учители с роден английски език, които ще ви помогнат да придобиете 100% владеене на английски директно от дома си.

Курсовете ще се провеждат чрез Skype/Zoom или във време, подходящо за вашите изисквания, включително през уикенда.

Кое училище?

UP Learn Business School LTD е основана в Лондон, Обединеното кралство през 2018 г. като школа по английски език и след това се специализира през 2019 г. в пълноценно бизнес училище, насочено към предоставяне на висококачествено обучение на високо ниво на професионалисти, студенти и компании.

Налични са голямо разнообразие от курсове, като например магистърска степен по дигитален маркетинг, която вече се предоставя под формата на онлайн платформа и с участието на международни студенти от цял свят, и тази по социален и влиятелен маркетинг, насочена към осигуряване както на общи и практически познания за това как да станете истински специалист в социалните медии и следователно влиятелен човек в модната индустрия, но също и в други области като търговия на дребно, кетъринг и много други пазарни сектори. Сега Influencer е най-често срещаната работна позиция и ще става все повече и повече в бъдеще, така че UP Learn Business School LTD измисли бърза, ефективна формула на високо ниво за обучение на ресурси в тази конкретна област.

Нашият задочен курс, който продължава 4 месеца, ви позволява да съчетавате работата и ученето вечер, за да управлявате всичко по по-гъвкав начин. За тези, които имат специални нужди, ние също предлагаме възможността да изградим индивидуален Master за техните нужди.

Ние предлагаме гъвкави решения за нашите студенти както по отношение на заплащането, така и по отношение на дидактическата организация със задочна и редовна форма на обучение, според личните нужди. Нашите уроци са много интерактивни и практични, базирани на реалния живот и света на дигиталния и инфлуенсър маркетинга.

Ние също така организираме вътрешни курсове за обучение за вашите служители и за по-голям кариерен напредък.

Какво правим - В Zoom

Днешният натоварен начин на живот не винаги ви позволява да имате време да се посветите на ученето, хобитата или интересите си.

UP Learn Business School LTD намери правилното решение за вас. Вече можете да следвате онлайн уроци и да учите английски или маркетинг директно от комфорта на вашия диван или легло в релаксиращата среда на вашия дом.

Ще получите висококачествени уроци от учители с роден английски език. Вашият учител ще бъде на разположение до късно вечерта, включително през уикенда.

Перфектен за хора, които имат ограничено време и предпочитат онлайн уроци по всяко време, включително през уикенда.

Нашите уроци по Zoom обикновено са първият избор за онези хора, които нямат време да посещават курс по английски през делничния ден. Затова предоставяме тази услуга до 22 часа вечерта.

Ние използваме нашата специална LMS платформа за всички онлайн класове и за да ви позволим да изтеглите всички материали, от които се нуждаете, като домашни, ръководства и задачи, и да наблюдаваме напредъка ви.

Нашите уроци се преподават от носители на английски език, които имат богат опит в управлението на различни нива и специфични заявки. Уроците са интерактивни с всички обхванати теми, включително английска граматика, разговор, слушане, речник и гледане на видеоклипове, за да разберете по-добре социалните ситуации. Няма да останете разочаровани, тъй като нашите учители ще ви помогнат да научите английски бързо и ще ви осигурят най-доброто качество на конкурентна цена.

За онлайн уроци ще ви трябва силна и надеждна интернет връзка и настолен или преносим компютър, лаптоп или iPad. Уроците са възможни на смартфони, но не са идеални. Слушалки или слушалки и външен микрофон може да са от полза. Ще трябва да можете да използвате Zoom или подобно приложение.

Местоположения

  • London

    128 CITY ROAD, EC1V2NX, London

    Въпроси