Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
upGrad

upGrad

upGrad

Представление

upGrad е световен лидер в областта на висшето онлайн образование. С помощта на най-новите технологии, педагогика, индустриални партньори и преподаватели от световна класа ние създаваме завладяващи онлайн учебни преживявания за нашите обучаеми в световен мащаб. Животът в upGrad идва с ясното удовлетворение, че с нас ще изграждате кариери за хора по целия свят.

Нашата мисия е да направим така, че обучаващите се да постигнат желаните резултати. Основано през 2015 г., надграждането е повлияло на над 1 милион регистрирани обучаеми в над 50 държави по целия свят. Ако това ви звучи добре, ще се радваме да се присъедините към нас и заедно да постигнем по-голям успех.

Научете повече за уменията за търсене от upGrad

Какво представлява платформата Learn - upGrade

Нашите платформи за обучение са чудесен начин за придобиване на знания, за да се усъвършенствате. Тази отворена платформа е отличен начин за любознателните хора да получат по-добро разбиране на дисциплините. Гъвкавостта, рентабилността и най-вече възможността за усвояване на релевантно за индустрията съдържание са основните причини за популярността на нашата платформа за обучение по надграждане.

Ако желаете да задълбочите познанията си, можете да се възползвате от тази възможност, за да придобиете по-добри познания по темата. Можете да изберете време и място по ваш избор и да продължите работата си. Освен това можете да определите пропуските в знанията си и съответно да изберете учебния материал, който най-добре отговаря на вашата траектория.

Тези учебни материали са налични в почти всички области като наука за данните, технологии и управление, което позволява на учащите да повишат квалификацията си. upGrad предоставя на учащите силно съдържание под формата на кратко обяснение на темите.

В upGrad ще имате възможност да се запознаете с най-съвременната учебна програма. Учебната програма, съобразена с нуждите на индустрията, е разработена така, че да направи обучаващите се готови за работа в индустрията. С помощта на тези учебни материали можете да напреднете в кариерата си и да получите по-добри възможности за работа. Можете да поканите и своите приятели, колеги или съмишленици да се присъединят към вас по пътя на обучението.

Местоположения

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

    Въпроси