Keystone logo
USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

USC Rossier School of Education

Представление

139710_button2.png


Мисията на USC Rossier School of Education (произнася се „ross-EAR“) е да подготви лидерите за постигане на равнопоставеност в образованието чрез практика, изследвания и политика. Ние работим за подобряване на възможностите и резултатите за учене в градска среда и за справяне с различията, които засягат исторически маргинализирани групи. Ние учим нашите студенти да ценят и уважават културния контекст на общностите, в които работят, и да разпитват системите на власт, които формират политиките и практиките. Чрез иновативно мислене и изследвания ние се стремим да разрешим най-неразрешимите образователни проблеми.

USC Rossier School of Education е част от Университета на Южна Калифорния, един от водещите частни изследователски университети в света. Разположен в сърцето на Лос Анджелис, USC предлага на студентите богата градска среда, в която да учат, както и много международни възможности за изследване и обучение.

Статистика

В USC студенти идват от всички 50 щата и 110 държави, включително повече от 5000 чуждестранни студенти всяка учебна година.

    Местоположения

    • USA Online

      USA Online, Съединени Американски Щати

    Въпроси