Keystone logo
Utica University Online Сертификат за напреднал администратор на старчески дом
Utica University Online

Сертификат за напреднал администратор на старчески дом

Utica, Съединени Американски Щати

1 Years

Английски език

Задочно обучение

Request application deadline

May 2024

Request tuition fees

Дистанционно обучение

Представление

Онлайн сертификатът за напреднали проучвания – Администратор на старчески дом се фокусира върху теми за управление и дългосрочно здравеопазване, за да изпълни академичните изисквания за лицензиране като администратор на старчески дом. Завършилите могат да търсят държавен лиценз* и да работят в администрацията на старчески домове в дългосрочни грижи, подпомаган живот, квалифицирани медицински сестри и др.

От етични и правни въпроси до финанси, геронтология и управление на човешките ресурси, нашата програма за онлайн сертификати с 15 кредита ще покрие всеки аспект, необходим, за да ви подготви за вашата кариера. Ще бъдете подготвени да правите разлика между социалните, биологичните и психологическите проблеми на стареенето и да демонстрирате разбиране на процесите на управление, използвани в старческите домове. Тази програма е предназначена за тези, които следват лиценз за администратор на старчески дом*. Кредити от програмата за сертификати могат да бъдат приложени и към нашата магистърска програма по здравна администрация.

*В някои щати, като Ню Йорк, курсовата работа за онлайн сертификата за администратор на старчески дом на Utica University отговаря на изискванията за образование, за да се квалифицира за лиценз за администратор на старчески дом. Потенциалните кандидати трябва да се консултират с агенцията за лицензиране на държавата си или да се свържат с представител за прием на (315) 732-2640 или на безплатен телефон (866) 295-3106, за да проверят необходимата курсова работа.

За училището

Въпроси