Keystone logo
© Domus Academy
UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

UVirtual - GMU Universidad Guillermo Marconi

Представление

Гулиелмо Маркони университет Италианска е първата онлайн университет, който е акредитиран от италианското министерство на образованието и първият и единствен италиански акредитиран университет в Съединените щати.

С над 14 000 студенти, от Университета Гулиелмо Маркони участва в значителна научни изследвания и иновации, се гледа отвъд традиционната учебна среда, тя насърчава използването на иновативни, модерни технологични решения, като се присъедини с традиционни дейности като лекции, симпозиуми и семинари методологии.

Университет борба за постигане на техните ценности и мисия да отговаря на нуждите на всички ученици, като предлага разнообразни възможности за обучение в бакалавърска и следдипломно с гъвкаво работно време, непрекъснато записване, онлайн класове, виртуални лаборатории и симулация. Нашите изследователски дейности са подкрепени от добре оборудвани лаборатории, производството ни офис и Маркони Studios киноизкуства, където учениците могат да прилагат своите знания и да придобият практически опит в обучението.

образователен модел

100% онлайн

Образователната модела е 100% онлайн и се реализира чрез модерен виртуален кампус. Всички дейности могат да се извършват от всяка точка с интернет достъп само чрез компютър или мобилно устройство:

 • Всеки студент може да избере най-доброто време да учат, без да пренебрегва своите ежедневни дейности.
 • Веднъж свързан към кампуса, студентите имат достъп до дигитални ресурси за изучаване и инструменти, за да общуват със своята учителка или колеги.
 • Всички напредъка на учениците се оценява директно чрез виртуалния кампус.

Ipad като инструмент за проучване

Всеки студент получава у дома от следващо поколение на iPad като инструмент за изследване. В Ipad може спокойно да се свърже с колежа и достъп до различни електронни книги внимателно подбрани от учители и други ресурси, необходими за курсовете.

Оценка

За да се гарантира качеството на програмите, студентът се оценява ежеседмично чрез различни дейности:

 • Дискусионни форуми
 • Студенти обсъждат въпроси, повдигнати или анализират реално проучване случаи от учителя.
 • задачи
 • Всяка задача е лично квалифициран от инструктор на курса.
 • онлайн тестове
 • Тестове автоматично са квалифицирани от виртуалния кампус така че студентите да могат да познават своите успехи веднага.

международни учители

Всички учители са се специализирали академично обучение в областта на всеки курс, богат професионален опит и международен опит.

Всеки курс видеоконференции с учители, в които се предоставя на изследването и съмнения са решени студенти са направени.

Мониторинг и постоянна подкрепа

Образователни процеси отговарят на строги стандарти за академично качество и учениците имат постоянен мониторинг и подпомагане на процеса на обучение, проведено от екип от специалисти от Центъра за студентски услуги.

Местоположения

 • Rome

  Università degli Studi Guglielmo Marconi Via Plinio, 44 , 00193, Rome

Въпроси