Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
V School

V School

V School

Представление

Защо V School ?

Премиер резултати

Започвайки първата седмица от курса, студентите започват работа с кариерния съветник, за да ги подготвят за лов на работа, като хостват седмични семинари и срещи, за да ви подготвят да се докоснете до таблата за работа веднага. Работим с Вас, за да установите какво искате от новата си кариера и да говорите за пригодност за култура, позиции, преговори за заплати и как да обвържете текущия набор от умения с новите си умения.

Супер транскрипция

V School Super Transcript на V School е първият интелигентен инструмент в индустрията, използван за оценяване на техническите, професионалните и уменията за решаване на проблеми с бакалавър. Работейки директно с ръководителите на водещи компании и организации, ние идентифицирахме и преподавахме точните умения, необходими, за да ви помогнем да наемете първата си техническа работа. Този жив документ е портфолио, препис и препоръчително писмо, всичко в едно. Когато работодателят е в състояние бързо да разбере вашите силни страни и способности и веднага да проследи работата ви по съответния портфейл, то отнема играта за отгатване на интервюто. Работодателите оценяват подхода, подкрепян от данни, и завършващите във V School радват на доверието, което идва от това, че е изключително подготвен за интервюто за работа. Спечели, спечели.

Живот потапящ

V School е повече от нашата елитна учебна програма или първокласни инструктори: ние кодираме, създаваме и свикваме заедно. Точно тук идвате да научите нови умения и да си тръгвате с нов живот. Разберете какво може да се случи, когато наистина сте потопени.

жилище

Ние се грижим за всичко, за да можете да останете съсредоточени върху овладяването на ново умение и да стартирате нова вълнуваща кариера. Нашите студентски жилища се намират на няколко пресечки от кампуса и на половин блок от спирка на влака. Това е фокусирано върху общността опит със споделени стаи и жилищна площ. Всеки жилищен блок е снабден с продукти и мебели, които студентите трябва да живеят комфортно и да се съсредоточат върху образованието си.

Онлайн класове

Обучение от уюта на вашия дом и град с V Schools 100% виртуална класна стая. Почти различно от повечето платформи за онлайн обучение, дистанционната опция "Училища" ви насочва директно в класната стая с живи инструкции, живи ментори, програмиране на двойки и реални групови проекти. Сякаш сте били лично. Съдържанието е същото. Инструкцията е същата. Резултатите от работата са еднакви. Като предимство всички възпитаници имат способността да участват в нашата виртуална класна стая. Независимо дали търсите да си миете-нагоре на вашия код, преди интервю за работа, имат сложен проблем искате да пуснете покрай наставник, или просто липсва приятелството и сътрудничеството на V School класната стая, виртуалната платформа е ваш. Тъй като технологията се променя почти ежедневно, престоящият ток е от ключово значение.

Местоположения

  • Salt Lake City

    150 State St., UT 84111, Salt Lake City

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси