Keystone logo
© Yan Krukau
Vedere Institute

Vedere Institute

Vedere Institute

Представление

В Vedere Institute вярваме, че образованието трябва да бъде трансформиращо, а не само информативно.

Ние се стремим да дадем възможност на нашите студенти да станат лидери в своите области и да окажат истинско влияние в света.

Vedere Institute е създаден от далновидни и иновативни лидери, които признават необходимостта от специализирано следдипломно образование и курсове за професионално развитие. Те предвидиха решение, което ще предложи изключително подходящи, практически, актуални и фокусирани върху резултатите учебни програми. Имайки предвид това, те основаха Vedere Institute , за да преодолеят празнината в образователната индустрия и да предоставят на студентите уменията, от които се нуждаят, за да се отличат в избраната от тях област.

Ние от Vedere Institute вярваме, че образованието има силата да променя живота и да вдъхновява напредъка. Това е незаменим инструмент, който може да оформи обществата и ние се ангажираме да предоставим на нашите ученици възможно най-добрите учебни преживявания. Ето защо ние се стремим да предложим изключителни образователни възможности на всички студенти, независимо от техния произход. Ние сме страстни за овластяването на хората чрез образование и вярваме, че нашите програми могат да бъдат катализатор за положителна промяна в света.

Кажете здравей на Vedere Institute

Vedere Institute е създаден от иновативни и амбициозни лидери, които признават необходимостта от специализирано следдипломно образование и курсове за професионално развитие. Те предвидиха решение, предлагащо изключително подходящи, практически, актуални и фокусирани върху резултатите учебни програми. Имайки предвид това, те основаха Vedere Institute , за да преодолеят празнината в образователната индустрия и да предоставят на студентите уменията, от които се нуждаят, за да се отличат в избраната от тях област.

Ние се фокусираме върху предоставянето на образование, което е в съответствие с най-търсените сектори и умения, като гарантираме, че нашите студенти са добре подготвени да се възползват от икономическите възможности. Ние вярваме, че като предоставяме образование, което подготвя учениците за бъдещето, ние помагаме за оформянето на общество, което е устойчиво и готово да процъфтява. Нашата цел е да дадем възможност на хората да разгърнат пълния си потенциал и да окажат положително влияние в света чрез образование.

Ние предоставяме усъвършенствани умения и знания на опитни професионалисти и амбициозни лидери. Нашите програми са предназначени да дадат възможност на хората да стимулират промяната и трансформацията в своите организации и общности. Нашата учебна програма е изградена върху най-новата академична теория, преподавана от топ професори и водещи практици за практически решения. Уникална комбинация от теория и практика подготвя нашите възпитаници за днешните предизвикателства и утрешните възможности.

Като студент във Vedere ще се възползвате от:

 • Учебна програма, която е внимателно подбрана, за да ви предостави знания, умения и инструменти за ускоряване на кариерата ви и стимулиране на промяна и трансформация във вашата организация
 • Програмен формат, който ви позволява да насочвате обучението си по начин, който най-добре отговаря на вашите лични и професионални нужди
 • Хибриден онлайн формат за обучение, който осигурява перфектния баланс между гъвкавост и структура
 • Практически подход към ученето, който набляга на реални проблеми и приложение

Свързване, овластяване и напредък: нашият подход към образованието

Мисия

Да развиват изключителни лидери, способни да стимулират промяната и трансформацията в своите организации и индустрии.

зрение

Да реализираме бъдеще, в което компаниите ще използват най-доброто от иновациите и технологичния напредък, за да осигурят положителна промяна за хората и обществото.

Нашите основни ценности

 • превъзходство
 • Иновация
 • разнообразие
 • Интегритет
 • Сътрудничество

Приемане

В Vedere Institute вярваме, че достъпът до образование трябва да бъде без граници. Като глобална институция, ние сме горди да приветстваме студенти от цял свят в нашите динамични и иновативни програми.

Международните студенти, които не са носители на езика, ще се нуждаят от одобрено доказателство за английски сертификат, като Duolingo, IELTS, ITEP и TOEFL. Нашият експертен екип за прием ще се радва да работи с вас, в случай че все още не разполагате с това.

Стипендии и финансиране

Vedere Institute предлага стипендии на пристигащи студенти въз основа на специфични критерии за подбор, включително академични постижения и финансови нужди. Всички студенти имат право да кандидатстват за тези стипендии. Моля, свържете се с нас, за да научите повече.

Местоположения

 • Clearwater

  13630 58th Street, North Suite 101, 33760, Clearwater

Въпроси